VRIJEME: Sutra krajem dana kiša, na planinama snijeg

Datum:

Share post:

U Republici Srpskoj sutra ujutro  biće promjenljivo oblačno i suvo, samo ponegdje na zapadu, jugozapadu i jugu sa mjestimičnim padavinama, dok će poslijepodne i prema večeri doći do jačeg naoblačenja sa jugozapada i zapada, uz kišu i snijeg u planinama.

Na istoku i sjeveroistoku će ostati suvo. 

Na jugozapadu i jugu očekuju se obilnije padavine iznad 20, lokalnoi više od 40 litara po metru kvadratnom.

Ujutro će duvati slab i promjenljiv vjetar, tokom prijepodneva u jačanju, pa će biti jak na momente i vrlo jak južni, posebno u planinama na jugozapadu, zapadu i jugu gdje se očekuje da bude od 40 do 60 kilometara na čas.

Jutarnja temperatura iznosiće od minus 1 do 4, na planinama od minus 4, na jugu od 6 stepeni Celzijusovih.

Najviša dnevna temperatura biće od 5 do 10 stepeni, na planinama od  1, a na sjeveroistoku i  do 12 stepeni, navode iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda RS.

Temperatura izmjerena danas, u 12.00 časova: Han Pijesak minus 1, Sokolac 0, Čemerno 1, Prijedor, Novi Grad, Banjaluka, Bijeljina 2, Rudo 3, Bileća 5 stepeni Celzijusovih.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

JELENA TRIVIĆ: Paradoks je da pravosnažno osuđivani investitor podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na kršenje Zakona (foto)

-Nažalost, paradoks je da investitor, koji je inače pravosnažno osuđivan, podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na...

JOVICA, LJUBICA I BORIS: Kada jedna ekipa opstaje godinama, ljudi imaju više povjerenja i lakše se dolazi do pozitivnih rezultata (video)

Poznati trojac Jovica Ivanović, Ljubica Matić i Boris Trakilović, bili su gosti portala Dešavanja u Bijeljini i "Pjesme...

MANDIĆ: Ne glasati za rezoluciju o Srebrenici (foto)

Predsjednik crnogorske Skupštine Andrija Mandić upozorio je da bi se Crna Gora glasanjem za rezoluciju o Srebrenici u...

OSTOJIĆ, BO RS: „Rezolucija o Srebrenici usmjerena protiv Srba i Srpske, narušiće mir i stabilnost“

Skupština Boračke organizacije Republike Srpske (BORS) jednoglasno je ocijenila da rezolucija o Srebrenici ne donosi ništa dobro, da...