Doktor Nemanja Janković, pomoćnik direktora bijeljinske Bolnice rekao je juče da je nevrijeme koje je zadesilo Bijeljinu pričinilo značajnu štetu na objektima stare bolnice, dok je na objektu nove bolnice pričinjena manja materijalna šteta koja je bila u fazi sanacije.

„Što se tiče objekata stare bolnice, oštećen je objekat starog antituberkuloznog dispanzera i zgrada stare pulmologije. Pričinjena je značajna materijalna šteta i sanacija je u toku. Trebaće jedan period da se sve kompletno sanira. Bitno je istaći da ni u jednom momentu nije došlo do usporavanja ili zaustavljanja rada Bolnice, odnosno nepružanja rada pacijenata. Sve je besprekorno funkcionisalo i ni u jednom momentu pacijenti nisu bili ugroženi ili u opasnosti. Sada nam ostaje da saniramo štetu koju imamo i da li vidimo da li ćemo od relevantnih institucija imati određenu pomoć ili stimulaciju oko saniranja štete“, objasnio je dr Janković.

Zgrada nove Bolnice je, već juče, sanirana, zahvaljujući radnicima tehničke službe Bolnice.

„Zahvaljujemo radnicima Tehničke službe Bolnice “Sveti Vračevi” na izvanrednom naporu i brzoj sanaciji štete na zgradi nove bolnice koju je prouzrokovalo nevrijeme“, rekli su iz bijeljinske Bolnice.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име