Moje iskustvo nedvosmisleno pokazuje da je targetiranje Srba zadatak domaćih anglofilnih srbofoba, dok su sankcije samo ovjera njihovog beskrupuloznog truda da do uklanjanja prepreka na putu do pomirenja i stabilnosti na Balkanu zapravo NIKADA i ne dođe, kazala je u izjavi za IN4S, dr Sonja Karadžić Jovičević, specijalista radiologije i specijalista tradicionalne kineske medicine i akupunkture, kćerka prvog predsjednika Republike Srpske dr Radovana Karadžića.

Ona je to kazala odgovarajući na pitanje IN4S, da prokomentariše informaciju da je Vašington uveo sankcije visokom državnom funkcioneru, šefu bezbjednosne agencije Srbije Aleksandru Vulinu.

Dr Karadžić Jovičević posebno ističe, da objave sankcija „na velika zvona“ treba da kazne i uplaše pojedinca, a nahrane primitivne mase spinovima o avionima i milionima.

Ovo je, kako je naglasila, najbolji dokaz da se nama bave politikanti i diletanti koji za sve ove decenije nisu bili sposobni da shvate svu jednostavnost srpskog duha, pravdoljublje i rodoljublje, iako su njihovi mnogo pametniji preci upravo u tome nalazili oslonac za savezništvo sa Srbima.

Sa iskustvom dužim od 20 godina na „crnoj listi“, u ime članova moje porodice, u moje lično ime, ali i u ime moje Srpske demokratske stranke – gospodine Vulin – tvrdim da nije lako, ali je časno, jer postavlja jasnu granicu između NAS i NjIH, poručila je dr Karadžić Jovičević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: in4s.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име