Fudbalski klub Radnik odigrao trening utakmicu

𝗕𝗜𝗝𝗘𝗟𝗝𝗜𝗡𝗖𝗜 𝗛𝗩𝗔𝗧𝗔𝗝𝗨 𝗥𝗜𝗧𝗔𝗠

Fudbaleri Radnika odradili su šesti trening u sklopu pripremnog perioda pred početak ligaškog takmičenja u Prvoj ligi RS. Trener “Plavih” Velibor Đurić izveo je dva tima, podijeljen u dvije grupe “bijeli” i “zeleni” a igralo se dva puta po 30 minuta. “zeleni” su bili uspješniji i na kraji slavili (2-1).

– Iza nas je 6 dana napornog rada gdje smo uspjeli odigrati trening utakmicu podijeljeni u dvije ekipe ’’bijeli’’ i ’’zeleni’’. Mogu da budem zadovoljan kako smo radili u sedmici iza nas a i pripremnom utakmicom. Na utakmici je bila primjetna volja i želja da se pobijedi kao i sam intenzitet koji je bio na visokom nivou. Ono što me raduje je da nemamo povrijeđenih igrača. Pred nama je puno rada, kako na kondicionom planu tako i na tehničko – taktičkim stvarima koje ćemo raditi u narednom periodu kako bi se što kvalitetnije pripremili za početka prvenstva – rekao je trener Radnika Velibor Đurić.

𝗕𝗜𝗝𝗘𝗟𝗜 – 𝗭𝗘𝗟𝗘𝗡𝗜 𝟭:𝟮 (𝟭:𝟬)

𝗦𝘁𝗿𝗶𝗷𝗲𝗹𝗰𝗶: Šoškić u 25. minutu (Bijeli), Došlo iz penala u 46, Albijanić u 49. minutu (Zeleni). Stadion: ‘’Jedinstva“ u Brocu. Gledalaca: 20. Sudija: Dragan Đorđić (Bijeljina).

𝗕𝗜𝗝𝗘𝗟𝗜: Lakić, Vasić, Josipović, Despotović, Veljkić, Perišić, Matković, Kruz, Maksimović, Samson, Šoškić.

𝗭𝗘𝗟𝗘𝗡𝗜: Mitrović, Denić, Nedeljković, Guskić, Maletić, Amidžić, Gavrić, Albijanić, Ristić, Pataji, Došlo.

Narednu provjeru Radnik će imati u srijedu protiv Drine u Zvorniku, početak je zakazan za 18 časova.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: Sportske Aktuelnosti

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име