BIJELJINA: Radnik poražen protiv Veleža na svom terenu

Datum:

Share post:

Fudbaleri Radnika odigrali su najlošiju utakmicu u ovoj polusezoni i porazom se oprostili od svojih navijača u jesenjem dijelu  šampionata. Bezidejno, neagresivno, sa dosta grešaka odlika je igre Radnika u duelu protiv Veleža, koju su Mostarci dobili sa 1:0.

U utakmici koja je trebala da potvrdi snagu Bijeljinaca u ovom šampionatu, fudbaleri Radnika su odigrali stidljivo, kao das u se prepali izazova vrha tabele, te još jednom pokazali  da ova ekipa nema snage za kontinuirano dobre rezultate.

     Sam susret nije bio kvalitetan, ni gosti iz Mostara nisu prikazali skoro ništa, ali su iz jednog ofanzivnijeg napada pogodili, zatvorili se i uspjeli ostvariti pobjedu.

Pogotku Veleža prethodila je dobra akcije po desnoj strani u kojoj je Ćosić prošao pored Bradonjića, odigrao povratnu a Edo Vehabović pogodio donji lijevi ugao gola Luke Bilobrka. U finišu susreta pokušao je Bradonjić glavom, pored gola a nije bio ni precizniji udarac Đurića sa ivice kaznenog prostora. Oba tima su susret završili sap o 10 igrača. Popara je morao van terena zbog povrede a Osmić je dobio crveni karton. 

          U poslenjem kolu Bijeljinci putuju u Mostar na megdan Zrinjskom.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RADOJIČIĆ: Želim biti alternativa postojeća dva politička bloka, SNSD – SDS i PDP

Predsjednik pokreta Svojim putem Igor Radojičić, rekao je da su lokalni izbori stepenica do narednih opštih izbora kada...

ŽRK “Bijeljina“ u borbi za prvaka – večeras rukometni spektakl i promocija novog šampiona Republike Srpske

ŽRK ‘’Radnik’’ Bijeljina poziva na rukometni spektakl i promociju novog šampiona Republike Srpske Saopštenje za javnost ŽRK ‘’Radnik’’ Bijeljina...

Glavni odbor PDP zasijeda u Bijeljini (foto)

Glavni odbor PDP zasijeda u Bijeljini U Bijeljini je danas (subota, 18. maj 2024.) sa početkom u 12.00 časova...

BIJELJINA: Na danjašnji dan 2016. FK “Radnik“ osvojio KUP BiH! (foto)

Bijeljinski Radnik je na današnji dan, 18. maja 2016. godine osvojio Kup BiH i izborio plasman u kvalifikacije...