BRČKO: Šakom TUKAO KĆERKU po glavi, supruzi polomio vilicu

Datum:

Share post:

Tužilaštvo Brčko distrikta BiH podiglo je optužnicu protiv B.S. (58) iz Brčkog zbog sumnje da je 20. avgusta ove godine teškim zlostavljanjem i nanošenjem povreda supruzi i kćerki počinio nasilje u porodici.

Pred Osnovnim sudom Distrikta, koji je potvrdio optužnicu, B.S. je optužen za nasilje u kojem je članu porodice nanesena teška tjelesna povreda.

Tužilaštvo Distrikta optužilo je B.S. da je sredinom avgusta u Brčkom, u dvorištu porodične kuće u kojoj zajedno žive, nakon svađe fizički napao suprugu i kćerku nanijevši im obema tjelesne povrede. Sumnja se da je optuženi udarcima rukom u glavu najprije teško povrijedio kćerku, a potom i suprugu polomivši joj vještačku vilicu.

Optuženi B.S. je potom supruzi zadao nogom udarac u stomak, dok je kćerku udario još nekoliko puta pri njenom pokušaju da zaštiti majku – navodi se u optužnici.

Nakon komplikovanja povreda kćerka je poslije nekoliko dana podnijela prijavu protiv B.S. koji je odmah osumnjičen i ubrzo procesuiran zbog teškog porodičnog nasilja.

-Nedugo nakon prijavljivanja, tužilaštvo je sprovelo brzu i efikasnu istragu i podiglo optužnicu protiv B.S. za krivično djelo nasilje u porodici za koje je propisana kazna zatvora od jedne do pet godina. U daljnjem toku krivičnog postupka tužilaštvo je optužnicu dostavilo Osnovnom sudu Brčko distrikta, gdje je u cjelosti potvrđena – saopšteno je iz tužilaštva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

GRADONAČELNIK PETROVIĆ: Skupština usvaja samo one tačke u kojima pronađe interes – NISMO ISTI

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović gostujući u emisiji "MAT" BN Televizije, pričao je o odnosu sa odbornicima Skupštine Grada...

LOPARE: Savić potpisao u Novom Sadu Ugovor vrijedan 136.000 KM za rekonstrukciju vodovoda u Priboju

Rado Savić načelnik Opštine Lopare sa saradnikom Mirkom Nikolićem je boravio u Novom Sadu gdje je razgovarao sa...

VUČEVIĆ: „Nikada više Drina neće biti rijeka na kojoj se uspostavlja embargo Srba protiv Srba“

"Republiku Srpsku ćemo pomagati, štititi i voleti kao niko drugi i kao nikoga drugog, svidelo se to nekom...

NEŠIĆ: ’’Sinoć je u SB UN brutalno pogažen Dejtonski mirovni sporazum’’

’’Sinoć je u SB UN brutalno pogažen Dejtonski mirovni sporazum i to od strane onih koji bi trebali...