AMERIČKI KUTAK U BIJELJINI: Predstavljen program ličnog i profesionalnog usavršavanja za mlade

Datum:

Share post:

U Američkom kutku u Bijeljini sinoć je, zahvaljujući prenosu uživo iz Sarajeva, predstavljen novi BOLD program,  a prisutni su saznali detalje o novom programu ličnog i profesionalnog usavršavanja za mlade između  18 i 35 godina, sa posebnim akcentom na građanskom aktivizmu i preduzetništvu.

Dalibor Todorović iz Američkog kutka rekao je za portal „Dešavanja u Bijeljini“ da BOLD lideri provode projekte u svojim zajednicama i podržavaju se međusobno u naporima da postignu pozitivne promjene.

„Američka ambasada podržava BOLD lidere, nudeći obrazovne i kulturne razmjene, radionice i obuke u BiH, inicijalno finansiranje za obuke, te angažman i povezivanje sa istomišljenicima“, kaže Todorović.

Todorović napominje da cijeli program prati i veb sajt bold.ba, koji će služiti za povezivanje mladih stručnjaka, i zahvaljujući kojem će mladi moći da izaberu programe u kojima žele da učestvuju.

Praćenje ceremonije predstavljanja je organizovano u svih deset kutaka u BiH, a prisutni su imali mogućnost da glasaju za predložene projekte iz prvog ciklusa.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Koliko je stranaka nastalo iz SDS?

Srpska demokratska stranka (SDS) osnovana je na Petrovdan, 12. jula 1990. godine, kao posljednja formirana nacionalna stranka na...

POPOVI – Sembersko selo prepuno zanimljivosti i bogate istorije (foto)

Sembersko selo Popovi, udaljeno je od Bijeljine 8 km. Prema popisu stanovništva iz 1991. godine u njemu je...

LOPARE: U nedjelju obilježavanje 32. godišnjice Druge majevičke brigade

U nedjelju 19. maja 2024. godine obilježiće se 32. godišnjica Druge majevičke brigade. Obilježavanje godišnjice brigade će biti upriličeno...

GOLIĆ: Glavni odbor PDP donio Odluku o izlasku na Lokalne izbore, Vuković predsjednik Izbornog štaba

Glavni odbor PDP donio Odluku o izlasku na Lokalne izbore, Nenad Vuković predsjednik Izbornog štaba -Glavni odbor PDP je...