U Semberskom selu Ostojićevo kod Bijeljine igralište pored Osnovne škole je opremljeno novim koševima i fudbalskim golovima.

-Ko je prolazio pored igrališta osnovne škole u Ostojićevu sjeća se kako je strašno izgledalo prije samo mjesec dana. Prošlog mjeseca smo to igralište opremili novim koševima i fudbalskim golovima, izjavio je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

-Ovogodišnji početak uređenja igrališta svakako jeste obilježila zajednička akcija učenika Tehničke škole „Mihajlo Pupin“ i radnika Gradske uprave tokom koje je očišćena i ofarbana ograda oko dječijeg igrališta u gradskom parku u sklopu „Aprila mjeseca čistoće“, kaže gradonačelnik Bijeljine.

-Ovim akcijama započeli smo uređenja igrališta, a do kraja juna biće mapirane sve lokacije u selima i gradovima gdje ćemo graditi igrališta i renovirati postojeća. Građani će moći da kandiduju svoje prijedloge i lokacije, a Grad podržava i organizaciju Crvenog krsta Bijeljina koja već uveliko sprovodi akciju obnove igrališta na teritoriji grada, nastavio je Petrović.

Petrović je najavio i započinjanje akcije vraćanja koša na Trgu te potvrdio da će se basket opet igrati u centru Bijeljine.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име