Milan Trninić

Trninić izabran za zamjenika predsjednika Ujedinjene Srpske.

Na 8. Skupštini Ujedinjene Srpske u Prijedoru, danas je za predsjednika Ujedinjene Srpske jednoglasno izabran Dr Nenad Stevandić, a za njegovog zamjenika takođe jednoglasno je izabran poslanik u NS RS i predsjednik GO US iz Bijeljine Milan Trninić.

-Dragi prijatelji, na 8. Skupštini Ujedinjene Srpske u Prijedoru danas je za predsjednika Ujedinjene Srpske jednoglasno je izabran Dr Nenad Stevandić. Ovom prilikom, gospodinu Nenadu Stevandiću želim da uputim iskrene čestitke na izboru za predsjednika Ujedinjene Srpske, bez trunke sumnje da će pomenutu funkciju nastaviti da obavlja na najbolji mogući način, izjavio je Milan trninić, novoizabrani zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske.

Milan Trninić

-Takođe, na današnjoj skupštini sam ja izabran za zamjenika predsjednika Ujedinjene Srpske. Veliko mi je zadovoljstvo što sam izabran na pomenutu funkciju ali i da ću nastojati da ukazano povjerenje opravdam kao što sam to, nadam se, činio i do sada, rekao je Trninić.

-Hvala gospodinu Nikoli Selakoviću, ministru za rad i zapošljavanje u Vladi Srbije na ogromnoj podršci, a ujedno, hvala i domaćinu današnjeg skupa, gradskom odboru Prijedor, zaključio je Trninić.

Nenad Stevandić reizabrani predsjednik Ujedinjene Srpske je rekao da je Ujedinjena srpska danas izabrala još brže, bolje i čvršće rukovodstvo, povećali smo broj odbora i broj ljudi u odborima, usvojili smo novu deklaraciju o novim generacijama, koja će se baviti ključnim problemom, a to je podrška mladim ljudima.

Nenad stevandić

-Nastavićemo djelovati kao i do sad na svim nivoima vlasi u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, a posebno sam zahvalan svome prijatelju i članu predsjedništva Srpske Napredne Stranke, Nikoli Selakoviću, koji je došao u svojstvu izaslanika predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, izjavio je Stevandić.

-Zahvaljujem se svim delegatima koji su mi ukazali povjerenje da naredne četiri godine vodim Ujedinjenu Srpsku, zaključio je Stevandić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име