Regionalni stručni seminar pod nazivom „Niskogradnja i saobraćaj 2023“, koji se od 31. maja do 2. juna održava u Beogradu, kao i prethodnih godina, ponudio je masu novih, zanimljivih i, povrh svega, važnih informacija i novosti o dostignućima u oblasti izgradnje putne infrastrukture.

U radu seminara učestvovali su članovi Uprave i tim inženjera Javnog preduzeća „Autoputevi Republike Srpske“ d.o.o. Banja Luka, predvođeni vršiocem dužnosti direktora Nedeljkom Ćorićem.

Posebna pažnja posvećena je najnovijim dostignućima u planiranju, projektovanju, izgradnji i održavanju saobraćajnica, što će svakako biti od koristi inženjerima u JP „Autoputevi Republike Srpske“, posebno zbog toga što je Republika Srpska u proteklih nekoliko godina intenziviranja izgradnju putne infrastrukture. Pored toga, učesnici su mogli da čuju i mnogo toga o bezbjednosti saobraćaja, novim softverskim paketima i njihovoj primjeni u oblasti saobraća, novitetima u oblasti žaštite životne sredine, geotehnici u saobraćajnicama i drugim važnim pitanjima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име