Od 20. Do 26. maja, Novosadski sajam je organizovao jubilarni 90. Međunarodni poljoprivredni sajam, u godini u kojoj obeležava vijek postojanja. Na Poljoprivrednom sajmu su prikazani svi poznati segmenti – Izložba poljoprivredne mehanizacije i opreme za prehrambenu industriju, izložba hrane i pića… 

Ove godine bijeljinska Destilerija “Monaco” uzela je učešće Poljoprivrednom sajmu. Od ukupno 315 uzoraka jakih alkoholnih pića sa 138 učesnika, “Monaco” je imao šest svojih uzoraka za koje su osvojili tri zlatne i tri srebrne medalje.

Pored toga, Destilerija “Monaco” dobila je i posebno priznanje – tzv. vrhunsko priznanje, pehar Novosadskog sajma za asortiman i kvalitet voćnih rakija i vrlo kvalitetnog džina.

U Destileriji “Monaco” strast prema proizvodnji rakije traje još od 19-og vijeka. Nakon prvih uspjeha, rakiju počinju proizvoditi u znatno većoj litraži i u novim redizajniranim flašama čime su brendirali svoj proizvod. Rakija koju proizvode već godinama dobija potvrdu za svoj kvalitet na tržištu. Danas je destilerija Monaco savremena destilerija sa ciljem podizanja kvaliteta svog proizvoda u skladu sa tradicijom. U budućnosti planiraju proširenje svojih kapaciteta i prodor na nova tržišta van BiH izvozom proizvoda vrhunskog kvaliteta.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име