BIJELJINA: Dječija posla – dječija kreativnost

Datum:

Share post:

Centar za kulturu „Semberija“ danas je, od 10:00 do 18:00 časova, rezervisan za „Dječija posla“ – kreativno-zabavnu radionicu tokom koje će se mališani iz bijeljinskih vrtića, uzrasta do sedam godina, družiti i učiti u slikarskim, književnim i dizajnerskim radionicama.
 
Tokom dana, djeca će imati priliku da nauče pravilno da upotrebljavaju boje i tehnike crtanja, baviće se izradom ukrasa i dekoracija, a za roditelje je organizovano predavanje koje će održati Aleksandra Birta iz Novog Sada.

– Roditeljima je svaki koristan savjet dobrodošao, zbog toga smo za kraj radionice pripremili predavanje poznatog dječijeg psihologa i edukatora za lični razvoj i roditeljstvo Aleksandre Birte. Ona će sa roditeljima pričati na temu kako vaspitati dijete u XXI vijeku, u vremenu koje je puno izazova, posebno za period odrastanja – istakla je Ana Tikveša predsjednica Udruženja građana "Mama – M" koje je organizator radionice "Dječija posla".

​Ana Tikveša
U zabavnom dijelu radionice, pored nastupa plesnog kluba, mališani će uživati u lutkarskim predstavama i čitaonicama za najmlađe.

„Dječija posla“ je projektat Udruženja građana „Mama – M“ koji se finasira preko javnog  poziva Grada Bijeljina za finasiranje projekata u udruženja građana.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...