BIJELJINA: ARNAUTOVIĆ ŽELI SVE RIJEŠITI U DVA MEČA – IDEMO NA POBJEDU I PLASMAN U FINALE

Datum:

Share post:

Futsaleri Radnika imaće ovog vikenda u Širom Brijegu prvu meč loptu za plasman u finale play-offa Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Poslije ubjedljive pobjede u prvom meču protiv Hercegovine 10:4, Davor Arnautović očekuje mnogo težu utakmicu na Pecari.

– Mislim da smo prvu utamicu riješili u prvih deset minuta gdje se ekipa Hercegovine nije najbolje snašla u Bijeljini. To je doprinjelo da ih dobijemo lakše od očekivanog, kaže nam Davor Arnautović, pa dodaje:

– Sigurno da će utakmica u nedjelju biti dosta teža i mi moramo biti na najvećem mogućem nivou kako bismo pobijedili. Vidjeli smo i u Kupu da znaju dosta dobri biti na domaćem terenu, imaju dobrog trenera Marina Ćorluku koji nas je sigurno dobro analizirao i spremio utakmicu. Bilo kako bilo, mi idemo na pobjedu i na plasman u finale, kako bismo što spremnije dočekali utakmice za titulu.

Vjeruje Arnautović da će njegova ekipa igrati mečeve za titulu, a najbliže je, kako se i očekivalo, da o novom prvaku odlučuju Radnik i Mostar SG.

– Sigurno će nam u tim utakmicama mnogo značiti prednost domaćeg terena. Očekujem pravi spektakl gdje će biti borba za svaku loptu kako bi se došlo do pobjede i titule. Najvažnije je, prije svega, da svi budemo spremni i zdravi za predstojeće utakmice.

Za kraj, ovu priliku Arnautović je iskoristio i da se zahvali odlazećem selektoru Ivi Krezi.

– Želim ovim putem da se posebno zahvalim bivšem selektoru Ivi Krezi na svemu što smo zajedno prošli i uradili i po prvi put se u istoriji bh. futsala plasirali na jedno veliko takmičenje.

Utakmica Hercegovina – Radnik igra se u nedjelju (14. maj 2023.) od 19.00 časova.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MRŠIĆ: 18. i 19. maja “I sajam ljepote i zdravlja” u Bijeljini – Novac od ulaznica biće proslijeđen Udruženju “GEA” (video)

U Bijeljini će 18. i 19. maja biti organizovan Prvi sajam ljepote i zdravlja u Hotelu "Drina". "Svi će...

DODIK: Srbija snažan oslonac Srpskoj

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Srbija snažan oslonac Republici Srpskoj. Dodik je naveo da je...

Srpski jezik među težima jezicima za učenje

Iako ne postoji jednoglasan odgovor na to pitanje jedan od često citiranih izvora je Foreign service institute (FSI)...

VLADIMIR MILIĆEVIĆ – dvije decenije sinonim za odbojku u Bijeljini (foto)

U Bijeljinu je došao daleke 2000 godine iz Niša u kojem je igrao za OK "Niš". Uz jednu...