BIJELJINA: Direktor ''TRB'' donirao sredstva za kupovinu knjiga biblioteci ''Filip Višnjić''

Datum:

Share post:

Na ovogodišnjem 64. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, koji se održava do 27. oktobra, Narodna biblioteka "Filip Višnjić" u Bijeljini već prvog sajamskog dana nabavila je oko 200 novih naslova za svoje čitaoce.

Sredstva za kupovinu ovih knjiga u iznosu od 2.000 KM obezbijedio je generalni direktor kompanije "Tehnički remont Bratunac" Slavenko Ristić.

Ristić je naglasio da je to poklon od srca bijeljinskoj biblioteci i da će dok god bude mogao i kada bude trebalo pomagati ovoj ustanovi koja iz godine u godinu bilježi sve bolje rezultate.

Direktor bijeljinske Narodne biblioteke Jovan Cvjetković izjavio je Srni da će knjige već naredne sedmice, nakon obrade, biti na policama odjeljenja i zahvalio kompaniji "Tehnički remont Bratunac" i direktoru Ristiću na donaciji u svoje i u ime svih zaposlenih.

"Do zatvaranja Sajma nabavićemo još jedan broj aktuelnih naslova na zadovoljstvo svih čitalaca i korisnika naših usluga", naglasio je Cvjetković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Snažan zemljotres u Hrvatskoj, osjetilo se i u BiH

Zemljotres jačine 4,7 stepeni po Rihteru registrovan je na području Hrvatske u ranim jutarnjim satima. Kako javlja ЕMSC, potres...

VRIJEME DANAS umjereno oblačno uz moguću kišu

Ujutru i prepodne umereno do pretežno oblačno uz slabu kišu ponegde. Zatim toplo i promenljivo uz sunčane periode...

KUDA IDE PARTIZAN? Bez titule 7 godina, dug 45 miliona evra, igrači bježe

Igor Duljaj je još jedan u nizu trenera koji su potrošeni i koji su platili ceh lošem radu...

Odbornici SO Ugljevik jednoglasni na tematskoj sjednici: UGLJEVIK NE DA RUDNO BOGATSTVO I OBRAZ!

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik na današnjoj tematskoj sjednici jednoglasno su donijeli zaključke kojima se traži od nadležnih institucija...