Borac iz Slovenije direktno u SEMBERIJU

Datum:

Share post:

Fudbaleri Borca, nakon priprema u Termama Čatež, neće se vraćati u Banjaluku, nego će se u petak direktno iz Slovenije uputiti za Ugljevik, gdje će u subotu igrati protiv domaće Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišići.
 

Mini-pripreme Borca u slovenačkim Termama Čatež približavaju se kraju.

Reprezentativnu pauzu "crveno-plavi" iskoristili su da skoknu do Slovenije, gdje su se pripremali za predstojeći duel 13. kola Premijer lige BiH, koji će u Ugljeviku odigrati u subotu protiv Zvijezde 09.

Trener Branislav Krunić i njegov stručni štab nemaju zamjerke na rad i zalaganje momaka. U kombinaciji za duel sa ekipom iz Etno sela Stanišići su svi igrači osim od ranije povrijeđene trojke: Aleksandar Subić, Denis Čomor i Demir Jakupović.

"Prezadovoljan sam. Momci odlično rade, a imamo zaista vrhunske uslove ovdje. Atmosfera je odlična. U Termama smo da se dodatno uigramo, da unaprijedimo neke taktičke finese, a prije svega da dodatno podignemo fizičku spremu", poručuje iz Slovenije trener "crveno-plavih" Branislav Krunić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: mondo.ba

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...