PREDSJEDNIK FS RS: “Čestitam, pobijedili smo“ KOGA?

Datum:

Share post:

Sinoć je u Sarajevu završena sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Usvojeni su izveštaju pojedinih komiteta FS BiH , te su članovi Izvršnog odbora informisani o pripremama za naredne dve kvalifikacione utakmice Bosne i Hercegovine za odlazak na Evropski šampiona, sa Grčkom i Finskom.

 

Pod tačkom tekuća pitanja, predsednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Mile Kovačević je prema našim saznanjima rekao članovima IO FS BiH:

-Želim da vas obavestim da smo pobedili. Iz UEFA je stigao odgovor da se mora poštovati stav Pravnog komiteta FS BiH, a on je rekao da nema smene i opoziva predsednika FSRS.

Nakon njegove diskusije odgovorili su mu pojedini članovi Izvršnog odbora FS BiH iz Republike Srpske i upitali ga koga su pobedili? Nakon toga su nformisali ostale članove IO FS BiH da su informacije koje im donosi Mile Kovačević informacije jednog čoveka, a nikako FSRS.

Prema njihovim rečima već nekoliko meseci u FSRS ne funkcioniše ništa. Nema sednica Izvršnog odbora, komisija…

Insistirali su članovi Izvršnog odbora FS BiH iz Republike Srpske da vide pismo koje je otišlo u UEFA i tražili su odgovor ko ga je poslao. Nije im to saopšteno , ali kako na odgovoru UEFA stoji adresa FS BiH onda je jasno da je otišlo iz Sarajeva. Ko ga je poslao, pitao se i Ivan Beus, potpredsednik FS BiH. On je rekoa da se oseća izigranim, i zloupotrebljenim.

-Na Izvršnom odboru FS BiH  se o pismu koje je otišlo ka UEFA nije nikada raspravljalo, rekao je vidno razočarani Ivan Beus.

Da li ćemo narednih dana saznati ko je i kada poslao pismo kojim je Mile Kovačević, kako je sam rekao, pobedio. Nije rekao koga je pobedio! I šta je mislio pod tim MI!

Ostalo je i bez odgovora pitanje kako će Mile Kovačević upravljati sa FSRS, da li u saradnji  sa ''pobeđenim''?

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Duh i srce vodenice iz Priboja u Bijeljini

Dobro poznati vodeničar iz Priboja kod Lopara Anđelko Delić duh i srce svoje vodenice donio je i u...

Pojačana inspekcijska kontrola u pečenjarama

Praznična cijena prasadi ide i do 12 KM po kilogramu i to sve zbog manjka svinja na tržištu....

PAZITE ŠTA PIJETE Ova 3 pića su najgora za vaša crijeva

Prerađena pića uključuju širok izbor pića koja su prošla kroz različite procese proizvodnje. Ova pića često sadrže dodane šećere, vještačke arome,...

„Ulažemo međuljudske napore kako bi se došlo do radnika“ Spasilačke ekipe i dalje pokušavaju doći do rudara kojeg je živog ZATRPAO ODRON ZEMLJE

Spasilačke ekipe i dalje pokušavaju doći do rudara kojeg je rano jutros u jami Rudnika lignita u Mramoru...