BIJELJINA: Dragan Došlo OBRADOVAO Podrinje i Janju

Datum:

Share post:

U derbiju začelja, Podrinje je kao gost minimalnim rezultatom 1:0 porazilo Jedinstvo iz Brčkog, a junak susreta bio je jedini strijelac Dragan Došlo.

Novi trener Muhamed Jusufović trijumfalno debitovao na klupi tima iz Janje.

Muhamed Jusufović – Pape nije mogao zamisliti bolji debi na klupi Podrinja iz Janje, te je sasvim zasluženo naš trener kola.

Poslije odlaska Zumbula Mahalbašića sa klupe, rukovodstvo Janjaraca odlučilo je da na trenersko mjesto postavi legendu ovog kluba, koji je već u premijernom meču na klupi ostvario gostujući trijumf, ujedno prvi za Podrinje u sezoni.

Ekipa iz Janje u derbiju začelja porazila je Jedinstvo u Brčkom 1:0, a gol vrijedan tri boda postigao je Dragan Došlo, koji je bio prvo ime susreta, dok je zapažen bio i vezista Aco Đokić.

Podrinje je tako Brčacima prepustilo prvoligaški "fenjer", te se bodovno izjednačilo sa Željezničarom i Tekstilcem, koji su doživjeli poraze u 9. kolu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: mondo.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

FUTSALERI SARAJEVA NAPRAVILI BREJK U BIJELJINI, MOSTAR SG SIGURAN KOD KUĆE

Futsaleri Sarajeva i Mostar SG napravili su početnu prednost u polufinalu plej-ofa Premijer lige Bosne i Hercegovine. Sarajevo je...

Pashalno večernje u ugljevičkom hramu: VASKRS SRCA „UŽARIO“ (foto)

U ugljevičkom Hramu Svete Petke Paraskeve služeno je Pashalno večernje nakon čega su vjernici pošli u ophod oko...

TREND SE NASTAVLJA Hrana poskupljuje u cijelom svijetu, najviše na udaru meso

Svjetske cijene hrane u aprilu su porasle drugi mjesec zaredom. Cjelokupni rast cijena najvećim je dijelom posljedica rasta...

SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA U BIJELJINI U XX VIJEKU

Srpska pravoslavna crkva na području Bijeljine ima znamenitu prošlost koja seže do vremena vladavine slavne loze Nemanjića. Najstariji...