Zadržan na granici zbog majice "Četnici sever"

Datum:

Share post:

Tinejdžer iz Vukovara zaustavljen je na graničnom prelazu Tovarnik, sa hrvatske strane, između Srbije i Hrvatske, zbog toga što je na sebi imao majicu s ćiriličnim natpisom "četnici sever".

 
 

Granična plicija je kontrolisala putnički automobil marke ford, vukovarskih tablica, a putnik u tom vozilu je bio 18-godišnjak iz Vukovara, koji je na sebi imao "istaknut odjevni predmet s ćiriličnim natpisom neprimjerenog sadržaja".
 

Pozivajući se na nezvanične informacije, portal piše da se mladić vraćao sa fudbalske utakmice Crvena zvezda – Olimpijakos, koja je održana u Beogradu, i na sebi je nosio majicu s natpisom "četnici sever".

Policija mu je, navodi se, oduzela majicu i podnijela optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja protiv javnog reda i mira.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: index.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Srpski jezik među težima jezicima za učenje

Iako ne postoji jednoglasan odgovor na to pitanje jedan od često citiranih izvora je Foreign service institute (FSI)...

VLADIMIR MILIĆEVIĆ – dvije decenije sinonim za odbojku u Bijeljini (foto)

U Bijeljinu je došao daleke 2000 godine iz Niša u kojem je igrao za OK "Niš". Uz jednu...

Čestitke od kolega Dešavanja u Bijeljini

Поштовани, Редакција портала Дешавања у Бијељини Вам честита највећи и најрадоснији хришћански празник Васкрс уз традиционални хришћански поздрав ХРИСТОС...

Vaskršnja čestitka SDS Semberija

Hristos vaskrse – Vaistinu vaskrse! “U ime rukovodstva, članstva i simpatizera SDS Semberija i u svoje lično ime, upućujemo ...