Saopštenje za javnost lidera RSS Slavenka Ristića prenosimo u cijelosti:

ČESTITKA POVODOM IZBORA GOSPODINA JAKOVA MILATOVIĆA ZA PREDSJEDNIKA CRNE GORE

Poštovani gospodine Milatoviću,

Republička stranka Srpske ovim putem Vam čestita izbor za predsjednika Crne Gore, uz želju da Vašu zemlju povedete putem jakog ekonomskog i privrednog razvoja, a vašim sugrađanima da obezbijedite siguran socijalni ambijent, uz poštovanje temelja tradicije i kulture, bez kojih je nemoguće sačuvati identitet jednog naroda.

Siguran sam da je pred Crnom Gorom period u kojem će morati da donese teške i ozbiljne odluke, ali da ćete prilikom svake od njih osluškivati i puls naroda, one pokretačke snage koja je u vama vidjela dašak promjena koje su neminovne.

Predsjedništvo Republičke stranke Srpske i njeni članovi pratili su u prethodnom periodu događaje na političkoj sceni Crne Gore, sa željom da naša braća sa kojom smo uvijek imali dobrosusjedske odnose, izaberu put napretka i ne zaborave vrijednosti na kojima su stasale i odrastale generacije prije njih.

Nadam se da ćete svakog dana predsjedničkog mandata koji je pred vama voditi se opštim dobrom svakog pojedinca i da će veze Republike Srpske i Crne Gore dobiti novu dimenziju u svjetlu savremenih globalnih kretanja.

Primite srdačne i iskrene čestitke članova Republičke stranke Srpske!

S poštovanjem,

Slavenko Ristić lider RSS

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име