U okviru poslednjeg 18.kola regularnog dijela Premijer Futsal Lige Bosne i Hercegovine, u Bijeljini su se sastali vodeći KMF “Radnik MD Shop” i gostujuća MNK “Sloga WWIN G:V-Uskoplje”.

Pred prepunim tribinama Radnik je želeo opravdati epitet, kako su ih gosti nazvali, “najljepšom futsal pričom u državi” te pobjedom zadržati prvo mjesto na tabeli pred play-off. I uspeli su u tome.

Pavlović otvorio meč

Dejan Pavlović, bivši reprezentativac države je već u 2′ otvorio gostujući tim. Arnautović u 5′, potom Džombić u 6′, Odžaklić u 8′, te ponovo Džomba, ovoga puta u 9′ za 5:0, dali su do znanja gostima koji su došli veoma oslabljeni na ovaj susret ko će biti prvak Bosne i Hercegovine na kraju ligaškog dijela te najavili krajnji ishod susreta.

Najbolji strijelac lige Mirko Marinković postiže u 13′ pogodak za 6:0 sa svoje karakteristične pozicije na drugoj stativi, dok pogodak za 7:0 djelo je Arnautovića. Pavić te Jović u 17′ dovode domaće u vođstvo od 9:0.


Gosti sa dva gola Milanović Erdina u 18′ i minut kasnije Zukana postavljaju rezultat prvog poluvremena od 9:2.

U nastavku već posle minut igre pogodak postiže i golman-igrač Ružičić Danijel. Za 11:2 pobrinuo se svojim drugim golom Marinković.

Potom slede dva pogotka gostiju, Milanović Emir u 32′ umanjuje ubedljivo vođstvo domaćih, da bi u 37′ svoj drugi pogodak na meču postigao Milanović Erdin u 37′.

Pavlović zatvorio meč

Za kraj i konačni rezultat od 12:4 i veliko slavlje Semberaca se pobrinuo Pavlović svojim drugim pogotkom u 39′.

KMF “Radnik MD Shop”–MNK “Sloga WWIN G.V.-Uskoplje” 12:4 (9:2)

Premijer Futsal

Zaslužena pobjeda domaćih, možda malo i previsoka. Pobeda koja ih proglašava šampionom ligaškog dela takmičenja u svojoj debitantskoj sezoni Premijer Futsal Lige Bosne i Hercegovine. Direktan prolaz u polufinale gdje ih čeka pobjednik susreta u četvrtfinalnoj seriji između GFC “Sarajevo” i MNK “Hercegovina” dok aktuelni šampion FC “Mostar SG” koji je u gostima savladao GFC “Sarajevo” kao drugoplasirani čeka pobjednika duela FC “Salines”–MNK “Sloga WWIN G.V.-Uskoplje”.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: futsalbalkan.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име