BIJELJINA: Kamenje i zemlja rasuti u Komitskoj ulici

Datum:

Share post:

Današnju situaciju u bijeljinskoj Komitskoj ulici čitaoci portala InfoBijeljina svrstavaju u rubriku "vjerovali ili ne?", jer kako kažu, samo ovdje je moguće da sa kamiona šut leti po kolovozu, a da vozač nastavi dalje, dok drugi učesnici u saobraćaju koče ne znajući šta ih je snašlo.

Iako je kod nas svakodnevna slika da kamioni prevoze zemlju, šljunak i druge terete ne pokrivajući ih što su prema zakonu obavezni, situacija poput današnje u Komitskoj ulici u Bijeljini pokazuje kako to može ugroziti sigurnost drugih učesnika u saobraćaju.

"Ovom ulicom svi brzo voze, vjerovatno je i on malo brže vozio, to je sipalo kao kiša sa kamiona. Jedva sam zakočio, vidite koliko je to rasuto osim zemlje ima i cigle i kamena, čega sve nema", kaže sagovornik InfoBijeljina i dodaje da je srećan što nije išao odmah iza kamiona.

"Baš me zanima do kada će ovo sad stajati ovako", pita se on.

U ovoj prometnoj ulici vozači izbjegavajući rasuti šut sami regulišu saobraćaj obilazeći ga preko biciklističke staze ili propuštajući jedni druge. 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Privremena zabrana saobraćaja za vrijeme održavanja Majskih muzičkih svečanosti u Bijeljini

Na osnovu rješenja Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine Grada Bijeljina, broj: 02/2-37-1-1066/24 privremeno se zabranjuje...

BRNABIĆ: Nastavljamo borbu protiv donošenja rezolucije o Srebrenici

Srbija će nastaviti da se bori u UN protiv donošenja rezolucije o Srebrenici koja je direktno uperena protiv...

CVIJANOVIĆ: Rezolucija o Srebrenici trik zbog sukoba u Gazi

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je da rezolucija o Srebrenici predstavlja trik kako bi se oko...

SPAJIĆ: “Crna Gora će podržati rezoluciju o Srebrenici”

Vlada Crne Gore podržaće rezoluciju o Srebrenici, rekao je danas premijer Milojko Spajić. Glasaćemo za sve rezolucije koje osuđuju...