MF banka u Zvorniku od danas na novoj adresi (foto)

Datum:

Share post:

Poslovnica MF banke u Zvorniku od danas posluje na novoj lokaciji, na adresi Aleja Svetog Save 90. Moderno opremljen prostor ima za cilj da klijentima obezbijedi brzu i jednostavnu uslugu u ugodnom ambijentu.

Zvornik je jedna od prvih opština u kojoj je MF banka počela sa radom. Razvoj poslovanja kao i stalni rast broja klijenata sa ovog područja nametnuo je potrebu za većim i kvalitetnijim poslovnim prostorom.

„ Izuzetno me raduje što su rezultati našeg rada tokom prethodnih godina na takvom nivou da nam je bio potreban veći poslovni prostor i zaista sam ponosan na kolege koji su zaslužni za to.  S druge strane, ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez podrške naših dragih klijenata, i zato želim iskreno da im se zahvalim na dugogodišnjoj uspješnoj saradnji”, istakao je Zoran Đurić, menadžer biznis centra MF banke u Zvorniku.

Kao moderna finansijska institucija i dokazano pouzdan partner u sektoru bankarstva,  MF banka svojim klijentima, osim finansijske, pruža i značajnu savjetodavnu podršku i učestvuje u donošenju najboljih odluka u skladu sa željama i mogućnostima klijenta.

Osim kao pouzdan partner svojih klijenata, MF banka je poznata i po tome da konstantno nastoji ići korak dalje u odnosu na standardne ponude na tržištu. S tim na umu, ponudili su klijentima nesvakidašnji štedni proizvod Kartica kasica, koji spaja dvije usluge banke u jedan bankarski proizvod . Naime, sva fizička lica koja koriste kartice MF banke sada imaju priliku da odvajaju novac na svoj štedni račun pri svakoj kupovini.

Više detalja o ovoj i svim drugim uslugama MF banke potražite na njihovoj web stranici mfbanka.com.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...