BIJELJINA: Izlaganje na javni uvid Nacrta Plana parcelacije za autoput i gasovod

Datum:

Share post:

REPUBLIKA SRPSKA
GRAD BIJELjINA
GRADONAČELNIK
Gradska uprava Grada Bijeljina
Odjeljenje za prostorno uređenje
 
Broj: 02/2-050-2-459/19  
Datum: 24.09.2019. godine
 
 
O B A V J E Š T E Nj E
 
Obavještavaju se zainteresovana lica da će u periodu od 27.09. do 12.10.2019. godine nacrt Plana parcelacije za autoput i gasovod dionice Vukosavlje-Brčko i Brčko-Rača (u daljem tekstu: Plan) i nacrt Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu autoputa i gasovoda dionice Vukosavlje-Brčko i Brčko-Rača (u daljem tekstu: Izvještaj) biti izložen na javni uvid u prostorijama Odjeljenja za prostorno uređenje Gradske uprave Grada Bijeljina (Karađorđeva ulica broj 4 I sprat), svakim danom osim subote i nedjelje i državnih praznika.

Pojašnjenja predloženih planskih rješenja zainteresovana lica mogu dobiti kod predstavnika nosioca izrade Plana i Izvještaja u toku održavanja javnog uvida, a tehničku pomoć od zaposlenih u Odjeljenju za prostorno uređenje Gradske uprave Grada Bijeljina.

Svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na objavljene nacrte u periodu trajanja javnog uvida, sve do 12.10.2019. godine, upisom u sveske koje će se nalaziti u prostorijama Odjeljenja za prostorno uređenje Gradske uprave Grada Bijeljina ili dostaviti u formi dopisa nosiocu izrade Plana i Izvještaja: Institut za građevinarstvo „IG“ Banja Luka, Ulica kralja Petra I Karađorđevića broj 92-98.
 

NAČELNIK ODJELjENjA
       
Miladin Rakić, dipl. inž. Saobraćaja
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Gradska uprava

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...