Dnevni horoskop za 7. mart

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Ako ste prebrodili težak period, izvucite poruku iz njega. Potrebno je da više verujete sebi. LJUBAV: Velika neraspoloženja zbog posla, oscilacije u emocijama mogu da poremete vašu već sada dobru i stabilnu vezu. Ne dozvolite to sebi. ZDRAVLJE: Brinete previše o svom zdravlju.

BIK

POSAO: Uticaj na druge može vam doneti ono što je najbolje a to je dobar posao i novac. LJUBAV: Izlivi strasti mogu da vas dovedu u stanje blage i lake uznemirenosti. To vam u suštini prija. Volite taj osećaj. Sigurni ste u osobu sa kojom ste. ZDRAVLJE: Emotivna osetljivost.

BLIZANCI

POSAO: Ponašate se čudno ponekad. Kao da prekoravate druge zbog nekih vaših loših poslovnih poteza. LJUBAV: Stanje u kome ste danas nema neku posebnu promenu, sem da se okrenete nekim lošim pričama. Budite strpljivi da bi vas partner razumeo. ZDRAVLJE: Dobra komunikacija sigurno prija.

RAK

POSAO: Budite otvoreniji za trošenje novca, jer će on na misteriozan način ponovo doći u vaš novčanik. Što vas posebno raduje. LJUBAV: Kada prebrodite finansijsku krizu onda ćete rešiti i ovaj vama već dobro poznat problem – veza, brak. ZDRAVLJE: Solidno za vas koji ste preosetljivi.

LAV

POSAO: Manji problem koji se desio tokom nedelje sa šefom ili direktorom može da vam ugrozi rejting. Danas je dan se opustite, ne razmišljate o težini posla. LJUBAV: Emotivno ste dobro. Imate osobu koja vas ceni i voli sve što radite i sve što činite za vašu zajednicu. ZDRAVLJE: Manje stanje nervoze.

DEVICA

POSAO: Vaše želje i ono što se realno dešava nije isto. Želite da svi koji su oko vas razmišljaju kao i vi. Morate imati u vidu da vaša inteligencija nije na nivou drugih. LJUBAV: Niste razmišljali o tome da bi osoba sa kojom delite život promenila nešto u vašem životnom prostoru. Dozvolite to. ZDRAVLJE: Relaksacija organizma potrebna.

VAGA

POSAO: Pokušajte da pojačate duhovnu komponentu bića, ali ne samo formalno. Ne upoređujte se sa drugima. LJUBAV: Kao u poslu tako i u ljubavi morate da se nekih stvari jednostavno odreknete. Na primer, preterani izlasci bez partnera. ZDRAVLJE: Bez stresa ako je ikako moguće.

ŠKORPIJA

POSAO: Događaji vas nagone ne samo na razmišljanja već i na praktičnu primenu sopstvenih snažnih stvaralačkih moći. LJUBAV: Ostvarujete neobične kontakte i poznanstva. Nova simpatija trenutno je na pomolu. Vaga ili Rak. ZDRAVLJE: Oslobodite se te loše energije kroz sport.

STRELAC

POSAO: Razmislite pre nego se javite osobi koja vam nudi posao ni malo lak. Važno je da bude dobro plaćeni. LJUBAV: Ne dozvolite da upadnete u sopstvenu mrežu naivnosti. Sve šanse su na vašoj strani. Ako vam nešto ne odgovara jednostavno – kažite. ZDRAVLJE: Ramena osetljiva. Moguća reuma.

JARAC

POSAO: Morate da se okrenete poslovima koji vam donose brzu zaradu. Na primer, trgovina, turizam, ugostiteljstvo u meri koja je moguća. LJUBAV: Volite ljubav samo onda kada ste 100 procenata sigurni u tu osobu pored vas. Sve ostalo vam nije bitno. ZDRAVLJE: Razmišljajte o meditaciji i autogenom treningu, kako biste se opustili.

VODOLIJA

POSAO: Vi biste da ne radite ili radite samo kada se vama radi. Realno to nije moguće, sem u vašoj mašti. LJUBAV: Osećate slabost ka jednom Lavu. On je veoma uticajan na vas. Čak vas plaši tolika simpatija. ZDRAVLJE: Alkohol, cigarete, preterani provod šteti vašem organizmu.

RIBE

POSAO: Dobro ste se organizovali. Volite da radite ono što vas ispunjava. Dobar dan za novac. Saradnja sa Bikom ili Devicom uspešna. LJUBAV: Kad ćete postati iskreni prema sebi? Krijete nezadovoljstvo vezano za partnera. Otvorite dušu, um, reči… Razgovor sve leči. ZDRAVLJE: Krećite se, hodajte, dobra cirkulacija vam treba.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zvezda je ponovo šampion Srbije: Olajinka i Šerif ovjerili 35. titulu prvaka

Crvena zvezda je šampion Srbije sedmi put u nizu! Četiri kola prije kraja Superlige, tim Vladana Milojevića je...

Branislav Borenović uputio čestitke Milošu Vučeviću „Uvjeren sam da će SAVLADATI SVE IZAZOVE, a da će Srbija nastaviti putem napretka i razvoja“

Upućujem iskrene čestitke g. Milošu Vučeviću povodom izbora na poziciju predsjednika Vlade Republike Srbije. Rekao je ovo na društvenoj...

OTKAZANI BROJNI LETOVI Snažno nevrijeme ponovo zahvatilo Dubai

Najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata Dubai ponovo je zahvatio pljusak, a avio-kompanija Emirejts bila je prinuđena da otkaže...

Episkop Fotije: NEKA BUDE VOLJA TVOJA (Veliki Četvrtak)

Na Sveti i Veliki Četvrtak sveti oci, koji su dobro uredili preuzeto od svetih apostola, svetih i Božanskih...