Nova banka dobitnik Zlatnog BAM-a

Datum:

Share post:

Nova banka Banja Luka dobitnik je priznanja Zlatni BAM kao banka sa najvećim iznosom aktive sa pretežno domaćim kapitalom. Najuspješnijim bankama u Bosni i Hercegovini, na manifestaciji održanoj 12. septembra 2019. godine, uručena su priznanja Zlatni BAM, koja već 17. put, na osnovu izvještaja nezavisnih revizora za poslovanje u prethodnoj godini, dodjeljuje finansijsko-poslovni magazin Banke i Biznis u BiH. Svečano uručenje nagrada organizovano je u Sarajevu, u sklopu manifestacije Veče bankara.

Tokom 2018. godine, aktiva Nove banke dostigla je nivo od 1,95 milijardi KM, što joj je, uz dobit od 10 miliona KM, obezbijedilo lidersku poziciju u Republici Srpskoj i jednu od vodećih pozicija u Bosni i Hercegovini.

Banka je i u 2019. godini nastavila trend rasta aktive, uz istovremno povećanje profitabilnosti. Zahvaljujući kvalitetnoj ponudi, povećan je i broj klijenata koji su Novu banku prepoznali kao svoju i ukazali povjerenje kroz korištenje kreditnih i štednih proizvoda.

Ove godine Nova banka obilježava 20 godina od osnivanja. Tokom svih godina Banka je bila vođena vizijom da širenjem poslovne mreže i adekvatnim odgovorima na zahtjeve fizičkih i pravnih lica postigne svakodnevni rast broja klijenata koji joj ukazuju povjerenje koristeći kako tradicionalne bankarske usluge, tako i nove proizvode koji su u skladu sa standardima savremenog bankarstva. Za naredni period, Nova banka će imati za cilj da, prateći savremena tehnološka dostignuća, klijentima ponudi jednostavnije i praktičnije korištenje bankarskih usluga.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: capital.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zvezda pobijedila Vojvodinu u Kupu Srbije i osvojila DUPLU KRUNU

CRVENA zvezda potvrdila je domanaciju u srpskom fudbalu pošto je posle prvenstva osvojila i Kup Srbije pobedivši u...

Sjećanje na đenerala Mihajla Živkovića Gvozdenog

Poznati komandant Odbrane Beograda, gvozdeni đeneral Mihajlo Živković, sa solunskog fronta poslat je u Odesu da formira Korpus...

ĐURĐEVIĆ: Na izbore izlazimo, i pobijedićemo, i Šmita i Šmitovu opoziciju

Predsjedništvo SNSD je danas donijelo odluku da će SNSD učestvovati na lokalnim izborima koje je raspisala Centralna izborna...

MILIČEVIĆ: Stranke iz vlasti su znale da će izaći na izbore po pravilima CIK

Odluka stranaka iz vlasti da izađu na izbore po tzv. Šmitovom zakonu je  bila očekivana od prvog trenutka...