Završen Nacrt plana parcelizacije za AUTO-PUT BRČKO-BIJELJINA-RAČA

Datum:

Share post:

Predstavnici Instituta za građevinarstvo Banjaluka informisali su danas ministra za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenku Golić da je Nacrt plana parcelacije za auto-put i gasovod dionice Vukosavlje-Brčko i Brčko-Bijeljina-Rača završen i spreman da bude stavljen na javni uvid.

Golićeva je u Banjaluci razgovarala sa predstavnicima "Autoputeva Republike Srpske", Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove, te predstavnicima Instituta koji je nosilac izrade Plana parcelacije za auto-put i gasovod dionice Vukosavlje-Brčko i Brčko-Bijeljina-Rača, kako bi dobila informaciju da su zaključci sa prethodnog sastanka realizovani, saopšteno je iz Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske.

U saopštenju se podsjeća da je Golićeva ranije zahtijevala da Republička uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove u što kraćem roku dostavi preostalu potrebnu dokumentaciju Institutu za građevinarstvo, koji je bio dužan da Nacrt plana parcelacije za auto-put i gasovod dionice Vukosavlje-Brčko i Brčko-Bijeljina-Rača završi u roku od 10 dana.

Javni uvid u plan će započeti u ovom mjesecu, a po okončanju slijedi izrada konačne verzije Plana parcelacije, koju usvaja Narodna skupština Republike Srpske.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VUČEVIĆ: Od Brisela se očekuje da ne postavlja uslove koji nikome nisu postavljani

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da je članstvo u ЕU nacionalni i strateški cilj Srbije, koja očekuje...

BIJELJINA: Borjan Maksimović obišao gradilište u Vidovdanskoj ulici (foto)

Borjan Maksimović  načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje po ovlaštenju gradonačelnika Bijeljine je posjetio gradilište u Vidovdanskoj ulici, gdje je...

Zvezde protiv Mege na poluvremenu na +19

Košarkaši Crvene zvezde sjajno su započeli prvi meč polufiala ABA lige protiv Mege. Izabranici Janisa Sferopulosa nakon prvog poluvremena...

„Nesreća je na 170 metara ispod zemlje“ Akcija spasavanja rudara će biti nastavljena i tokom noći

U Rudniku Mramor kod Tuzle već satima traje akcija spašavanja rudara koji je ostao zarobljen pod velikim količinama...