Porodice nestalih i poginulih boraca i civila iz Bijeljine na trodnevnom putovanju

Datum:

Share post:

Gradska organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Bijeljina je i ove godine, u saradnji sa Međunarodnim komitetom Crvenog krsta i Crvenim krstom Republike Srpske, organizovala izlet za 45 članova porodica nestalih boraca i civila koji su sinoć otputovali na trodnevni izlet u Hercegovinu i Crnu Goru.

– Naša Organizacija je osnovana kako bi vodila brigu o porodicama nestalih boraca i civila i zato, u skladu sa njihovim potrebama razvijamo različite programske sadržaje, kako bi im pokazali koliko su nam važni i da nisu zaboravljeni. Ove godine smo organizovali trodnevno putovanje i posjetu Manastiru Ostrog, Trebinju i tamošnjim svetinjama, odnosno, znamenitostima, a predviđen je i odlazak na more. Glavni cilj ovakvih putovanja je stvaranje duha zajedništva, ali i podrška u prevazilaženju poslijeratnih trauma koje još uvijek osjećaju članovi naše organizacije zbog njihovih tragičnih životnih iskustava. Još jednom se zahvaljujem našim saradnicima iz MKCK i CK RS koji su prepoznali naš rad i odlučili da podrže ovu aktivnost, ali veliko hvala i porodicama nestalih boraca i civila, koji su danas sa nama, istakao je predsjednik organizacije Darko Stević.

 
 
 
 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POPOVI – Sembersko selo prepuno zanimljivosti i bogate istorije (foto)

Sembersko selo Popovi, udaljeno je od Bijeljine 8 km. Prema popisu stanovništva iz 1991. godine u njemu je...

U Bijeljini završen šesti turnir projekta “Trofej Odbojkica“ (foto)

-Velika je čast našem klubu, ali i gradu Bijeljini da budemo organizatori jednog od turnira u projektu u...

BIJELJINA: Radnik “lako“ sa Veležom

Igrači novog šampiona Republike Srpske Radnika iz Bijeljine  lako su u meču 32. kola izašli na kraj sa...

A.D.”GRAD” BIJELJINA na 91. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu (foto)

Pod sloganom „Najbolje iz Vojvodine“, u Novom Sadu danas je otvoren 91. Međunarodni sajam poljoprivrede, koji ove godine...