VASILIJE PERIĆ BOŽIĆNA ČESTITKA: Bogomladenac uvijek snagu daje

Datum:

Share post:

VASILIJE PERIĆ BOŽIĆNA ČESTITKA: Bogomladenac uvijek snagu daje

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić čestitao je sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve, građanima pravoslavne vjeroispovjesti, svim vjerujućim ljudima – najradosniji hrišćanski praznik Božić sa željom da predstojeći dani budu ispunjeni zdravljem, srećom i blagostanjem.

-Pred nama je Božić, praznik kada smo posvećeni bližnjima, kada nastojimo da oprostimo jedni drugima, da oživimo porodicu, da se sjetimo starijih i nemoćnih i da se nađemo onima koji su u nevolji i pomognemo onima kojima je najpotrebnije-poručio je Perić u čestitki.

Perić je istakao da Bogomladenac uvijek snagu daje za nove početke i dalji napredak koji je poželio svim Ugljevičanima i svima u Republici Srpskoj.

-Rad i ljubav neka nas uvijek podstiču da idemo naprijed kako smo mi u Ugljeviku i podmajevičkom kraju navikli. Naši ljudi, njihov rad i život i podrška njima iz sveg srca, za nas je i dalje prioritet svih prioriteta-poželio je Perić uz radosni pozdrav Mir Božiji-Hristos se rodi!

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

U Bijeljini rođene TRI BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su tri bebe, odnosno jedna djevojčica...

SERVISNE INFORMACIJE za 17. maj: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Danas, zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju...

VRIJEME DANAS pretežno oblačno

Ujutru umereno do pretežno oblačno. Ponegde je moguća magla ili niska oblačnost. Na zapadu kiša ili pljusak koji...