BIJELJINA: Da li će se RADNIK ŽALITI UEFI?

Datum:

Share post:

Apelaciona komisija FS Bosne i Hercegovine donijela je sramnu odluku kojom se smatra da Travnik nije zaslužio da bude kažnjen zbog dokazanog švercovanja dvojice fudbalera u posljednjem kolu juniorske Premijer lige BiH.

Radnik iz Bijeljine se žalio, Savez je dokazao da je bilo švercovanja, ali niti jednog momenta, pod naletom raznih pritisaka, organi N/FS Bosne i Hercegovine nisu smjeli da kazne Travničane, nanijevši tako jednu veliku sramotu bosanskohercegovačkom fudbalu i sportu uopšte.

Semberci sada razmatraju da li postoji pravni lijek da se ponovo obrate nekome u Bosni i Hercegovini, ali vrlo vjerovatno je da ne postoji, te da će Travnik zaigrati Premijer ligu ipak i ove godine. Ipak, Radniku ostaje da UEFA-i predoči svoje dokaze i ukoliko se to dogodi nema sumnje da bi FS Bosne i Hercegovine mogao da se suoči sa žestokim ''ribanjem'' jer su očigledno prekršeni svi zakoni i moralni kodeksi. Da li će Radnik to uraditi ostaje nam da vidimo.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zvezda pobijedila Vojvodinu u Kupu Srbije i osvojila DUPLU KRUNU

CRVENA zvezda potvrdila je domanaciju u srpskom fudbalu pošto je posle prvenstva osvojila i Kup Srbije pobedivši u...

Sjećanje na đenerala Mihajla Živkovića Gvozdenog

Poznati komandant Odbrane Beograda, gvozdeni đeneral Mihajlo Živković, sa solunskog fronta poslat je u Odesu da formira Korpus...

ĐURĐEVIĆ: Na izbore izlazimo, i pobijedićemo, i Šmita i Šmitovu opoziciju

Predsjedništvo SNSD je danas donijelo odluku da će SNSD učestvovati na lokalnim izborima koje je raspisala Centralna izborna...

MILIČEVIĆ: Stranke iz vlasti su znale da će izaći na izbore po pravilima CIK

Odluka stranaka iz vlasti da izađu na izbore po tzv. Šmitovom zakonu je  bila očekivana od prvog trenutka...