“Sloboprom“ povećao vlasništvo u “Banji Vrućici“ na 63 odsto

Datum:

Share post:

Kompanija „Sloboprom“ kupila je danas za 2,8 miliona KM akcije „Banje Vrućice“ od povezanih lica, čime je uvećala svoj udio u teslićkom preduzeću na 63 odsto.

Na Banjalučkoj berzi danas je ostvaren promet od tri miliona KM, a najveći promet od 2,84 miliona KM bio je u blok-poslovima akcijama „Banje Vrućice“.

Slobodan Ćurčić, vlasnik „Sloboproma“, koji je većinski akcionar „Banje Vrućice“, potvrdio je za CAPITAL da je ta firma kupila akcije od povezanih lica – „Sloboprom S“ Brčko i jednog fizičkog lica.

„Prepakujem akcije na matičnu firmu koja je već imala većinski udio. Ranije sam kupovao akcije putem povezanih lica u zavisnosti od toga koliko je koja firma imala novca. Sada sam, s obzirom na to da imam više sredstava u matičnoj firmi, odlučio da te akcije budu u vlasništvu jedne firme. Prepakujem po cijenama koje su važile na dan kupovinerekao je Ćurčić. 

Potvrdio je da se „Banja Vrućica“ oporavlja nakon pandemije korone i da je najviše gostiju ove godine imala iz Slovenije i Hrvatske.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: capital.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VUJNOVIĆ: Kangoo Jumps je preporučljiv za sve uzraste (video)

Kangoo jumps je intenzivan visokomotivacioni trening koji aktivira mišiće cijelog tijela. "To je program koji je namjenjen kako...

IVA ANDRIĆ VICEŠAMPIONKA BOSNE I HERCEGOVINE – GORDIĆ I PANIĆ BRONZANI (foto)

Proteklog vikenda u Zenici održano je Državno prvenstvo za Djecu do 13 godina u borbama i katama pojedinačno...

BIJELJINA: Polaganjem vijenaca obilježeno 32 godine od osnivanja „GARDA PANTERI“ (foto)

Danas su u Bijeljini, polaganjem vijenaca na Spomeniku poginulim borcima Semberije obilježene 32 godine od osnivanja "Garde Panteri". Nakon...

„Gospođa Milihbrot“ 21. maja u Centru za kulturu „Semberija“

Diva filmskog i pozorišnog glumišta Gorica Popović gostovaće 21. maja u Bijeljini sa komedijom “Gospođa Milihbrot” (Branislav Nušić)...