BIJELJINA: Lazarević na klupi Podrinja iz Janje debitovao trijumfom

Datum:

Share post:

Dolazak Mileta Lazarevića na vruću klupu Podrinja i odmah na startu trijumf, veliko je ohrabrenje za sve igrače i simpatizere Podrinja u ovom dijelu Semberije.

Podrinje je u ovaj susret ušlo ofanzivno, domaći su diktirali tempo, ali je nagrada došla tek u finišu prvog poluvremena, kada je mrežu Banjalučana zatresao Dušan Ristić – 1:0. U nastavku susreta igrači Podrinja kontrolisali su igru, pa su gosti bili primorani da se opredijele na brze kontranapade kakao bi ugrozili gol domaćina, ali bez puno uspjeha.

U finišu susreta sjajnu igru domaćina krunisao je golom u 84. minutu rezervista Boris Andrić i stavio tačku na ovu fudbalsku predstavu – 2:0.

PODRINJE – ŽELJEZNIČAR 2:0 (1:0)
Strijelci: Ristić u 44, Andrić u 84. minutu (Podrinje).
Stadion: Podrinja u Janji.
Gledalaca: 300.

Sudija: Marko Domazet (Istočna Ilidža).
Žuti kartoni: Jahić, Savić (Podrinje), Đogić, Sladojević, Kalabić, Šuput (Željezničar).
PODRINJE: Šito, Bradarić, Jahić (od 71. minuta Andrić), Mitrašinović, Božić, Alić, Ristić (od 89. minuta Pantić), Perković, Savić (od 66. minuta Račanović), Perić, Ragipović.

ŽELJEZNIČAR: Stupar, Sladojević (od 89. minuta Jagodić), Đogić, Šuput, Alonzo, Jovandić, Ivić, Kalabić, Kosta (od 46. minuta Gajić), Jević, Krezović.

Nakon trijumfa nad Rudarom Podrinje je na 12. poziciji i ima 12 bodova, dok je Željezničar i nakon poraza ostao na 8. mjestu na tabeli sa 19 bodova. U 13. kolu Podrinje gostuje Rudaru, dok će Željezničar u Banja Luci ugostiti Slobodu iz Novog Grada.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: merianbetsport.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Gram prevencije je duplo značajniji od kilograma liječenja – Na vrijeme se obratite Centru za promociju i prevenciju bolesti Doma zdravlja Bijeljina (video)

U februaru  tekuće godine u sklopu Doma zdravlja Bijeljina osnovan je Centar za promociju zdravlja i prevenciju bolesti...

NEŠKOVIĆ: Dom naroda BiH u blokadi već dva mjeseca voljom bošnjačkih delegata

Dom naroda Parlamenta BiH je već mjesec i po dana u blokadi i bez zasjedanja. Bošnjački klub delegata...

INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVSTVO: Apel građanima da obrate pažnju tokom boravka na otvorenom i da se ne kreću kroz neuređena područja koja mogu biti...

Saopštenje JZU Institut za javno zdravstvo, prenosimo u cjelosti: "S obzirom na nastupajuće praznike i toplije vrijeme kada se...

Na današnji dan prije 32 godine osnovana ’’GARDA PANTERI’’ (foto)

U Bijeljini će danas (četvrtak, 02. maj 2024.) biti obilježeno 32 godine od osnivanja ’’GARDE PANTERI’’. Garda Panteri je...