NEŠIĆ, DNS: Ili ćemo slušati iste priče još 4 godine ili ćemo promjeniti ploču

Datum:

Share post:

„Nedelja je prilika koju ne smijemo propustiti, i zbog nas i zbog Republike Srpske i naše djece. Ili ćemo slušati iste priče još 4 godine ili ćemo promjeniti ploču. Ili ćemo i dalje slušati optužbe ko je veći lopov, a ko veći izdajniki ili ćemo promjeniti način bavljenja politikom, i na prvo mjesto stavimo rad i odgovornost“, rekao je kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH Nenad Nešić.

Nešić je istakao da u finišu kampanje ima razloga za zadovoljstvo jer je pokazao da DNS i on imaju dve osnovne stvari za promjenu o kojoj govori a to su hrabrost i plan.

„Nismo se bavili drugim, nismo delili birače na naše i njihove, ponudili smo rešenja da se u Srpskoj živi dobro.Kao što se jedini nisam onda u Briselu plašio da stojim čvrsto iza svojih stavova tako se sad jedini mi nismo plašili TV duela i govorili smo šta mislimo čak i kad to nije popularno i kad smo znali da će nas napadati i jedni i drugi. Jedini smo govorili o svom planu, o trogodišnjem oslobađanju od poreza privrednika koji zaposle 30 novih radnika, nacionalnim platama za majke 4 i više djece, o 100 miliona KM subvencija za pokretanje biznisa, izgradnji stanova za mlade bračne parove itd. Zato u finišu kampanje imamo razloga za zadovoljstvo i za optimizam. Ljudi su prepoznali da je ovo stvarno Treći put i da je glas za DNS glas za promjenu ploče koju slušaju godinama.“, zaključio je predsjednik DNS i pozvao ljude da u nedelju izađu na izbore jer postoji prilika za promjene.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Sa Romanije 33 hodočasnika krenula ka manastiru Ostrog

Sa Sokoca je jutros na pokloničko putovanje do manastira Ostrog krenula grupa od 33 hodočasnika, među kojima 13...

VLADA SRPSKE: Za podršku nezaposlenom roditelju četvoro i više djece 60 miliona KM

Za podršku nezaposlenom roditelju četvoro i više djece u Republici Srpskoj u 2024. godini planiran je iznos od...

Kineski predsjednik sutra sa Vučićem u Srbiji

Nakon posjete Francuskoj, kineski predsjednik sutra stiže u dvodnevnu posjetu Srbiji, a domaćin će mu biti predsjednik Aleksandar...

LAVROV: Dodik se jedini bori za dejtonske principe

"Rezolucijom o Srebrenici se žele slomiti Srbi" Lavrov poručio da se Dodik jedini bori za dejtonske principe Ministar spoljnih...