Kandidati PUS proveli prijatno nedeljno prijepodne u druženju sa penzionerima u Bijeljini

Datum:

Share post:

Kandidati Pokreta uspješna Srpska za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske, dr Nemanja Janković i doc. dr Živka Malić proveli su prijatno nedeljno prijepodne u druženju sa penzionerima na Gradskom trgu u Bijeljini.

Penzioner Jovan Solaković rekao je da ima apsolutno povjerenje u stranku koju predvodi, kako je rekao, jedan tako uspješan čovjek kao prof.dr Zlatko Maksimović.

„Penzionerima je zdravlje najvažnije. Pohvalio bih tim ljekara iz bijeljinske bolnice, a posebno direktora dr Zlatka Maksimovića koji se maksimalno zalaže da nam pruži bolje uslove liječenja u našem gradu. Prošle godine kada sam bolovao od korone, oni su mi spasili život“, rekao je Jovan.

„Moramo se boriti da nam ljekari ne odlaze iz zemlje i zato smatram da je podrška ovim mladim ljudima potrebna, jer lično ih poznajem i znam da su veoma vrijedni i pametni“, rekao je medijima penzioner Tomislav Naćić.

„Penzioneri su kategorija koja je pomalo zanemarena u društvu i Pokret uspješna Srpska će se u narednom periodu boriti za poboljšanje njihovog životnog standarda“, naglasio je dr Nemanja Janković, ističući da je briga o zdravlju najstarije populacije jedan od prioriteta njihovog djelovanja.

„To su ljudi koji su veći dio svog života posvetili radu u cilju stvaranja boljih uslova za život svih nas, a naša je obaveza da im stvorimo uslove da sada mogu da uživaju u plodovima svog dugogodišnjeg rada“, izjavila je doc.dr Živka Malić.

Kandidati Pokreta uspješna Srpska u široj koaliciji podržavaju Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i Željku Cvijanović za srpskoj člana Predsjedništva BiH.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LOPARE: Načelnik Savić organizovao prijem povodom Đurđevdana za Miroslava Kojadinovića (foto)

Načelnik Lopara Rado Savić, sa saradnicima, je danas povodom Đurđevdana, Dana i krsne slave opštine organizovao prijem za...

Kineski predsjednik stigao u Srbiju – dočekao ga Vučić i državni vrh

Kineski predsednik Si Đinping doputovao je večeras oko 21.40 časova u Beograd, a na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao...

Crvena zvezda u velikom finalu!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mege rezultatom 94:69 i plasirali u finale ABA lige. Sjajno su počeli meč...

Grupa od 13 hodočasnika iz Rudog krenula je prema manastiru Ostrog

Na pokloničko putovanje iz Rudog danas je krenula grupa od 13 hodočasnika koji će pješačiti oko 220 kilometara...