NEŠKOVIĆ OTVORIO TURNIR U TEKVONDOU U PRIBOJU

Datum:

Share post:

U Priboju kod Lopara održan je regionalni turnir u tekvondou koji je otvorio Želimir Nešković, direktor Doma zdravlja Lopare.

Aleksandar Beštić, predsjednik i glavni trener Tekvondo kluba “Sokol” iz Bijeljine, je saopštio da se u Priboju održava sekcijsko takmičenje na nivou kluba, odnosno regiona Bijeljine, Lopara i Brčkog.

On je istakao da klubu, kao organizatoru, djeci i samom razvoju tekvondoa na Majevici i lokalnoj zajednici, mnogo znači podrška opštine Lopare.

„U takmičenju učestvuje 140 takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciji u svim uzrasnim kategorijama, od najmlađih „vrtićanaca“ do seniora“, naveo je Beštić.

Želimir Nešković, direktor Doma zdravlja Lopare, je izrazio zadovoljstvo što se nalazi u Priboju među mladim sportistima i zahvalio njihovim roditeljima i organizatorima na pruženoj im podršci.

„Opštinska uprava Lopare uvijek stoji uz naše sportiste, pa tako i uz članove Tekvondo kluba “Sokol”, koji ima svoje sekcije u Priboju i Loparama. Načelnik Savić je, zajedno sa svojim zamjenikom Tasovcem, pomogao u organizaciji današnjeg turnira i opštinska uprava će i u narednim godinama stajati uz tekvondoiste kao i uz predstavnike drugih sportskih klubova“, istakao je Nešković.

Tekvondo klub “Sokol” iz Bijeljine postoji 17 godina, sekcija u Priboju egzistira 15 godina, a Loparama 7 godina. Klub broji oko 400 članova svih uzrasnih kategorija. Takmičari kluba su osvojili oko 300 pehara na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Nastavljena saradnja između FPE i Univerziteta „Lucian Blaga“ iz Sibinja, Rumunija

Karolina Timbalari i Žizel – Anamaria Petruta, predstavnice Univerziteta „Lucian Blaga“ Sibinj, Rumunija, boravile su na Fakultetu poslovne...

Proglašena vanredna situacija: Izlila se rijeka u Svrljigu, kuće poplavljene

Usljed obilnih kišnih padavina, došlo je do izlivanja bujičnih potoka na teritoriji opštine Svrljig, zbog čega je jedna...

CIK BiH usvojio 26 podzakonskih akata bitnih za lokalne izbore

Centralna izborna komisija BiH (CIK) danas je usvojila 26 podzakonskih akata bitnih za sprovođenje lokalnih izbora u BiH...

Bijeljinski „Radnik“ na korak od titule – sutra dočekuje „Željezničar“

SUBOTA U 20.00č RADNIK NA KORAK OD TITULE, DOČEKUJE ŽELJEZNIČAR Šest kola pred kraj prvenstva prve lige Republike Srpske...