Seksom protiv mamurluka

Datum:

Share post:

Stručnjaci za seks i veze kažu kako je u ljudskoj prirodi da bude željan malo akcije nakon burne prethodne noći. Ljudi žude za instant zadovoljstvom, a najbolji način da preživite sinoćnje pijanstvo je jedan dobar orgazam nakon kojega ćete biti spašeni od mamurluka.

I ptice na grani znaju da se za vrijeme seksa otpuštaju endorfin i oksitocin i kod žena i kod muškaraca, a ovi su hormoni i više nego dobrodošli nakon burne noći.

Ipak, kada je riječ o seksu za vrijeme mamurluka, vjerovatno ćete biti prilično osjetljivi. Osjećate li mučninu, radije preskočite oralni seks, jer bi to mogla biti kap koja će preliti čašu.

Takođe biste se mogli osjećati bolesno i malaksalo pa seks treba biti nježan i spor uz puno maženja. Za vrijeme mamurluka trebate emocionalnu povezanost i fizički kontakt pa se seks, kada malo razmislite, čini kao apsolutno logično rješenje.

Zato, sljedeći put kada se prepustite blagodetima noćnog života, a takvih će u narednim danima biti, izbjegavajte hrpu hrane, tablete protiv bolova i umiranje u krevetu tokom sutrašnjeg dana i prepustite se ugodnom seksu koji je bolje i zabavnije rješenje za oboje.

Izvor: cosmopoliten.com

 
 
 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zvezda je ponovo šampion Srbije: Olajinka i Šerif ovjerili 35. titulu prvaka

Crvena zvezda je šampion Srbije sedmi put u nizu! Četiri kola prije kraja Superlige, tim Vladana Milojevića je...

Branislav Borenović uputio čestitke Milošu Vučeviću „Uvjeren sam da će SAVLADATI SVE IZAZOVE, a da će Srbija nastaviti putem napretka i razvoja“

Upućujem iskrene čestitke g. Milošu Vučeviću povodom izbora na poziciju predsjednika Vlade Republike Srbije. Rekao je ovo na društvenoj...

OTKAZANI BROJNI LETOVI Snažno nevrijeme ponovo zahvatilo Dubai

Najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata Dubai ponovo je zahvatio pljusak, a avio-kompanija Emirejts bila je prinuđena da otkaže...

Episkop Fotije: NEKA BUDE VOLJA TVOJA (Veliki Četvrtak)

Na Sveti i Veliki Četvrtak sveti oci, koji su dobro uredili preuzeto od svetih apostola, svetih i Božanskih...