BIJELJINA: Bazeni “Semberskog salaša“ nude osvježenje

Datum:

Share post:

Ovih dana Semberci su okupirali bazene i kupališta, u nadi da će pronaći prijeko potrebno osvježenje od tropskih vrućina.

Izuzetno prijatnu atmosferu za odmor i rekreaciju zabilježili smo na bazenima „Semberskog salaša“. Gostima su na raspolaganju tri bazena, uz sve neophodne sadržaje. Najmlađi se najviše raduju fontanama, a voda je besprijekorno čista.

Milijana Manojlović u „Semberskom salašu“ radi kao hostesa, a goste dočekuje sa osmijehom i pomaže im oko izbora najboljeg mjesta.

„ Gosti ovdje imaju sve neophodne sadržaje, bilo da dođu porodično ili pojedinačno, odnosno u većim grupama. Dobra hrana, kupanje, sadržaji za djecu, poslovni ručkovi, rođendani, krštenja, svadbe i veliki skupovi, sve se to može ovdje organizovati, jer „Semberski salaš“ raspolaže sa oko 450 mjesta. Za odrasle  karta za korištenje bazena iznosi 10, dok za djecu ulaz košta pet KM. Kupačima su na raspolaganju suncobrani i ležaljke“, kaže Milijana Manojlović.
Rajko Poluga, upravnik „Semberskog salaša“ kaže da gosti mogu bazene koristiti od deset sati prije podne do 19 sati naveče.

„ Za goste organizujemo neophodno osvježenje i posluženje. Ovdje imamo i svečani salon za seminare, svadbe, krštenja, kapaciteta do 300 mjesta. Trudimo se da naši gosti dobiju najbolje i najkvalitetnije usluge, te da odavde odu zadovoljni i sa osmijehom, onako kako ih i mi ovdje dočekujemo“, kaže Rajko Poluga.

Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

STEVANDIĆ: Prva tačka sutrašnje sjednice NS RS zauzimanje stava o rezoluciji o Srebrenici

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je za RTRS da će prva tačka sutrašnje sjednice Parlamenta...

Radulović poručio vlastima: Svoja kukavičija jaja prestanite podmetati opoziciji!

"Milorad Dodik i vladajuća koalicija svoja kukavičija jaja trebaju prestati podmetati drugim. Nema većeg kukavičiluka od tog da...

ELEKTRO BIJELJINA: U srijedu godišnji remont MHE „Tišča“

U sredu 22. maja 2024. godine, radnici „Elektro-Bijeljine“ izvodiće radove na godišnjem remontu Mini hidroelektrane „Tišča“ i pripadajućem dalekovodu...

A.D.”GRAD” BIJELJINA – TREĆI DAN SAJMA U NOVOM SADU (foto)

Treći dan Novosadskog sajma obilježila je dodijela priznanja Novosadskog sajma za kvalitet proizvoda koja su juče uručena u...