Slavenko Ristić na „Trofeju Pantera 2022“: Bijeljina zaslužuje sportsku dvoranu za vrhunska takmičenja

Datum:

Share post:

– Više od 600 takmičara iz 13 zemalja regiona i Evrope na Međunarodnom džudo turniru „Trofej Pantera 2022“ dokazuje da je Bijeljina grad sporta i da mladi zaslužuju izgradnju adekvatne sportske dvorane u kojoj će moći da budu organizovana takmičenja najvišeg ranga – poručio je kandidat na listi SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Slavenko Ristić.

On je čestitao članicama „Pantera“ Teodori Trifković na osvojenom zlatu i Milkici Đurić na osvojenoj bronzi na Balkanskom prvenstvu u Turskoj ove godine, a rukovodstvu Džudo kluba „Panter“ na sjajnoj organizaciji međunarodnog turnira, koji se održava šesti put.

– Ovo je jedan od najbolje organizovanih klubova u Republici Srpskoj i njegovi takmičari su najbolji ambasadori Bijeljine i Republike Srpske širom regiona i svijeta. San svih sportista ovog grada je sportska dvorana za vrhunska takmičenja i svi zajedno moramo uložiti napor da takvu dvoranu izgradimo – istakao je Ristić.

On je kao dugogodišnji sportista i sportski radnik pozvao djecu i mlade da se učlanjuju u sportske klubove, da vode zdrav život i postanu bolji ljudi.

Predsjednik Džudo kluba „Panter“ Ognjen Đuka uručio je Slavenku Ristiću i njegovoj kompaniji Tehnički remont Bratunac zahvalnicu za nesebičnu pomoć prilikom organizacije 6. Međunarodnog džudo turnira „Trofej Pantera 2022“.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Skupština izglasala novu Vladu Srbije

Skupština Srbije izabrala je novu Vladu Srbije na čelu sa predsjednikom Milošem Vučevićem. Za novu vladu glasalo je 152...

GORDANA GAJIĆ: Rana sjetva kukuruza nosi prednosti, ali i rizike

Ovogodišnji vremenski uslovi omogućili su veoma ranu proljećnu sjetvu u Semberiji, te je kukuruz, kao najzastupljenija ratarska kultura,...

VUJNOVIĆ: Kangoo Jumps je preporučljiv za sve uzraste (video)

Kangoo jumps je intenzivan visokomotivacioni trening koji aktivira mišiće cijelog tijela. "To je program koji je namjenjen kako...

Pokret za Bijeljinu sutra će se družiti sa sugrađanima i tradicionalno vršiti podjelu vaskršnjih jaja

Sutra, 3. maja u 10.00 časova, kod ulaza u Zelenu pijacu (pored San Marka) članovi Pokreta za Bijeljinu,...