BIJELJINA: U četvrtak pojačane mjere bezbjednosti, lokalima u užem centru zabranjen rad do 16 časova

Datum:

Share post:

U Bijeljini će u četvrtak, zbog obilježavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave na snazi biti povećane mjere bezbjednosti, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske povodom obilježavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave 15. septembra u Bijeljini preduzima pojačane mjere bezbjednosti u cilju održavanja povoljnog stanja bezbjednosti u predstojećem periodu.
„Građani koji budu željeli da prate državnu manifestaciju Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave  svečanos koja će se održati  u četvrtak, 15. septembra 2022. godine u 11,00 časova u Bijeljini savjetujemo da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu, te da sa sobom ne nose pirotehnička sredstva i druge opasne predmete“, navodi se u saopštenju MUP-a Republike Srpske.

Savjet građanima je da zbog lakšeg kretanja i izbjegavanja stvaranja gužvi, sa sobom ne nose ruksake i torbe, te da svakako uz sebe imaju neki identifikacioni dokument. 
„Ugostiteljski lokali, zanatske i trgovačke radnje koje se nalaze u užem centru grada Bijeljine neće raditi navedenog dana do 16,00 časova. U cilju preduzimanja bezbjednosnih mjera i radnji povodom nastupajućih praznika, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske izdao je Naredbu o zabrani prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju na području grada Bijeljine za 15. septembra od 00,00 do 24,00 časova“, stoji u saopštenju MUP-a

Ministarstvo u sjedištu, policijske uprave i policijske stanice za navedeni dan neće izdavati odobrenja za prevoz eksplozivnih materija.
Predstavnike medijskih kuća, druge subjekte, kao i građane podsjećamo da je u cilju bezbjednosti učesnika, 15. septembra na području grada Bijeljine zabranjena upotreba dronova. 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: infobijeljina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Načelnik opštine Lopare, Rado Savić, čestitao najradosniji hrišćanski praznik – Vaskrs

Načelnik opštine Lopare Rado Savić čestitao je sugrađanima i majevičkoj dijaspori hrišćanski praznik – Vaskrs. „Na praznike u kojima...

MRŠIĆ: 18. i 19. maja “I sajam ljepote i zdravlja” u Bijeljini – Novac od ulaznica biće proslijeđen Udruženju “GEA” (video)

U Bijeljini će 18. i 19. maja biti organizovan Prvi sajam ljepote i zdravlja u Hotelu "Drina". "Svi će...

DODIK: Srbija snažan oslonac Srpskoj

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Srbija snažan oslonac Republici Srpskoj. Dodik je naveo da je...

Srpski jezik među težima jezicima za učenje

Iako ne postoji jednoglasan odgovor na to pitanje jedan od često citiranih izvora je Foreign service institute (FSI)...