FINALE KUPA RS: Radnik odbranio naslov najboljeg

Datum:

Share post:

Fudbaleri Radnika su pobjednici Kupa Republike Srpske za sezonu 2018/19, a u finalu su sa 3:1 savladali Krupu.

Već u 10. minutu Bijeljnci su poveli, napravili su lijepu akciju Irfan Hadžić je u šesnaestercu uposlio Pavla Sušića koji je sa desne strane ubacio loptu peterac, a iskusnom Veliboru Đuriću nije bilo teško da je ubaci u praznu mrežu.

Pet minuta kasnije Nikola Mandić je prošao po desnoj strani i asistirao za Sinišu Babića koji je poslao loptu u mrežu za 1:1.

U 34. minutu sporni trenutak – Hadžić je u šesnaestercu imao kontakt sa golmanom Jovanom Kutićem i Josipom Miketekom, pao je, a sudija Luka Bilbija iz Prijedora je smatrao da nije bilo prekršaja za kazneni udarac.

Foto: Vladimir Bradonjić/Facebook

 

Branilac trofeja je do nove prednosti stigao u 38. minutu kada je ponovo asistent bio Sušić koji je sa desne strane pronašao Vladimira Bradonjića, ovaj je smirio loptu i poslao je u donji desni ugao.

U nastavku susreta oba tima su imala po nekoliko šansi, a odlučujući momenat ae desio u 82. minutu kada je Bradonjić poslije asistencije Alema Merajića sa lijeve strane svojim drugim golom postavio konačnih 3:1.

Na taj način Radnik je odbranio naslov najboljeg iz prošle sezone, a stigao do sedmog trofeja u Kupu Republike Srpske, odnoano četvrtog uzastopno.

Za ekipu Krupe, koja je i prošle godine bila u finalu, ovo je treći put da gubi bitku za trofej.

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...