Selak i Đurić prisustvovali otvaranju prostorija SPS u Čelincu (foto)

Datum:

Share post:

SPS u izbornoj jedinici 3 ima snažnu podršku a otvaranjem kancelarija naše partije u Čelincu pokazali smo da nastavljamo da rastemo, jačamo i okupljamo građane oko zajedničkih ciljeva, poručio je predsjednik SPS Goran Selak prilikom otvaranja prostorija Socijalističke partije Srpske u Čelincu.

Na svečanom otvaranju, sa članovima partije, simpatizerima i mještanima razgovarali su kandidat SPS za narodnog poslanika iz Čelinca Branka Knežević, kandidat SPS za predsjednika Republike Srpske Neđo Đurić i predsjednik SPS Goran Selak.

– Ovo su prostorije za sve građane Čelinca, koji uvijek mogu da dođu ovdje, da razgovaraju, razmjenjuju ideje i da zajedno radimo na rješenjima problema koji pritišću građane. SPS čine ljudi kojima je Srpska iznad svega, jedini imamo konkretna rješenja i zato imamo mnogo istomišljenika i među politički neopredijeljenima i u drugim strankama. Moramo svi da se uključimo u borbu za naprednu, razvijenu i stabilnu Republiku Srpsku, za društvo u kome svi imaju jednake šanse, za vladavinu prava i ostanak naših mladih koji su nam ključni u promjenama koje dolaze – poručio je Selak.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Najvažniji običaji i vjerovanja za Vaskrs

Vaskrs je najveći hrišćanski praznik. Toga dana je Isus Hristos vaskrsao iz mrtvih, pobijedio smrt i svim ljudima,...

SPC danas proslavlja najveći hrišćanski praznik – Vaskrs

Srpska pravoslavna crkva /SPC/ proslavlja danas najveći hrišćanski praznik - Vaskrs, kojim se slavi vaskrsenje Isusa Hrista iz...

VRIJEME DANAS postepeno naoblačenje

Sunčano i toplije uz postepeno naoblačenje tokom dana od zapada. Lokalno uz rijeke i po kotlinama tokom ranijih...

PODIJELJENI VASKRŠNJI DAROVI EPISKOPA FOTIJA

U susret proslavljanju Praznika Vaskrsenja Gospoda Isusa Hrista, blagoslovom Episkopa zvorničko-tuzlanskog Gospodina Fotija, jerej Branislav Nedić, protođakoni Nemanja...