UGLJEVIK: NAJBOLJA RAKIJA – ŠLJIVOVICA UGLJEVIČKE DESTILERIJE “KRISTAL“

Datum:

Share post:

Šljivovica ugljevičke destilerije „Kristal“ pobjednik je 11. Sajma šljive, voćnih rakija i meda koji je održan danas u Ugljeviku.
Vlasnik destilerije Nenad Todorović rekao je da je pobjednička šljivovica miks od tri sorte šljive – požegače, čačanske rodne i čačanske ljepotice.

„To je rakija koja je stara tri decenije i koju čuvamo u istom buretu, a služi samo za lijepe stvari“, rekao je Todorović, kome je uručena glavna nagrada Sajma – kazan za rakiju.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić ocijenio da je današnji sajam, koji je okupio više od 80 izlagača, pokazao najljepše lice Ugljevika, a to su vrijedni domaćini koji su promoteri domaćih proizvoda.

„Naš cilj je da povećamo obim proizvodnje i kvalitet proizvoda“, rekao je Perić i zahvalio učesnicima i posjetiocima sajma. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Načelnik opštine Lopare, Rado Savić, čestitao najradosniji hrišćanski praznik – Vaskrs

Načelnik opštine Lopare Rado Savić čestitao je sugrađanima i majevičkoj dijaspori hrišćanski praznik – Vaskrs. „Na praznike u kojima...

MRŠIĆ: 18. i 19. maja “I sajam ljepote i zdravlja” u Bijeljini – Novac od ulaznica biće proslijeđen Udruženju “GEA” (video)

U Bijeljini će 18. i 19. maja biti organizovan Prvi sajam ljepote i zdravlja u Hotelu "Drina". "Svi će...

DODIK: Srbija snažan oslonac Srpskoj

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Srbija snažan oslonac Republici Srpskoj. Dodik je naveo da je...

Srpski jezik među težima jezicima za učenje

Iako ne postoji jednoglasan odgovor na to pitanje jedan od često citiranih izvora je Foreign service institute (FSI)...