„IMAMO PREČIH BRIGA“ Vučić poručio da će javnost biti obaviještena o održavanju Prajda

Datum:

Share post:

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da još nije donijeta odluka o održavanju Prajda i da će javnost biti obaviještena o tome.

Vučić je, na pitanje novinara Tanjuga da prokomentariše to što se u javnosti spominje da Parade ipak neće biti, rekao da Tanjug izuzetno cijeni, ali da sada ne cijeni nikoga ko govori o toj temi, bilo da je riječ o onima koji napadaju ili hvale Prajd.

– Mnogo prečih briga imamo, odvratni su mi i jedni i drugi koji o tome govore. Samo gledaju kako da stave teret na leđa svojoj državi. I oni koji bi da tukući pedera pored sebe da se bore protiv pedera u sebi, kao i oni koji bi nešto da hvališu, a ne razmišljaju o tome kakve sve probleme ima Srbija i šta joj je trenutno natovareno na vrat – rekao je Vučić i dodao da je govorio “pjesnički, ne želeći nikoga da uvredi.

Dodao je da njemu lično ne smetaju ni homoseksulaci i da svako ima svoj život i neka radi šta hoće u svoja četiri zida.

– A što u to miješate države, što se ne sklonite taj jedan dan, nemojte da lažete da će sedam dana da bude skup, sedam dana imate svake godine, a samo je jedan dan skup i tako je i ove godine – naveo je Vučić.

Kaže da se ljudi time bave kako ne bi pričali o pravim problemima.

– Šta ćemo sa strujom i naftom? Od 1. novembra nema više ruske nafte, mi smo pod sankcijama. Da ne bismo pričali o problemima sa gasom i mazutom. Samo pričamo o glupostima, to nam je najlakše to najbolje znamo, nema odgovornosti u kafani. Kada bude odluka o Prajdu bićete obaviješteni – naveo je Vučić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com/tanjug.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...