Rumun kupio polovan kredenac sa 95.000 evra u njemu

Datum:

Share post:

Rumun Samuel Stanici koji je kupio polovan kredenac sa popularnog onlajn sajta pronašao je u njemu 95.000 evra i odmah je vratio novac.

Njegova supruga Adela Stanici izjavila je za AP da je njen suprug, inače građevinski radnik, povikao: „Pogledaj šta sam našao“, dok je ona spremala večeru pokazujući joj novčanice od 500 evra u metalnoj kutiji.

Prema njenim riječima, oni su zajedno izbrojali novac, nisu mogli da spavaju cijele noći i pomislili su da je riječ o nekoj zamci i da moraju da vrate novac.

Njen suprug je otputovao u grad gdje je vlasnik živio, koji mu je rekao da je kredenac pripadao negovom nedavno preminulom ocu.

Stanici je rekla da vlasnik nije imao pojma o novcu i da ih je nagradio zbog poštenja ne precizirajući koliko novca im je dao.

Izvor: www.nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

„Nesreća je na 170 metara ispod zemlje“ Akcija spasavanja rudara će biti nastavljena i tokom noći

U Rudniku Mramor kod Tuzle već satima traje akcija spašavanja rudara koji je ostao zarobljen pod velikim količinama...

Rukometaši Bijeljine osvojili turnir u austrijskom gradu Deutschlandsberg

Rukometaši Bijeljine osvojili turnir u austrijskom gradu Deutschlandsberg. Generacija 2013/2014 godište Rukometnog kluba Bijeljina osvojila je turnir u Austriji...

II Simpozijum o aritmijama od 24. do 26. maja u Bijeljini

II Simpozijum o aritmijama koga organizuje Udruženje kardiologa Republike Srpske, odžaće se 24.05.do 26.05.2024. godine u Hotelu "Drina"...

Amsterdamski hor „Slavuji“ sutra u Centru za kulturu „Semberija“ (foto)

Hor "Slavuj" poziva Bijeljince da dođu na njihov koncert koji, poslije Bihaća i Tuzle, nastupa u Bijeljini. Amsterdamski...