SUTRA promjenljivo sa prolaznim pljuskovima

Datum:

Share post:

U toku noći novo naoblačenje sa zapada i sjeverozapada će tom regionu donijeti novu mjestimičnu kišu i pljuskove, dok će u ostalim predjelima biti suvo uz umjerenu do pretežnu oblačnost.

Ujutro kompaktnija oblačnost sa zapada se premješta prema centralnim predjelima, sjeveroistoku i istoku, dajući i u tim predjelima padavine. Na sjeverozapadu i zapadu prestanak padavina i djelomično razvedravanje.

Tokom dana promjenljivo i suvo sa sunčanim intervalima, uz rast oblaka nestabilnosti, pa će popodne biti sa pljuskovima u centralnom pojasu, na istoku i jugu. U ostalim predjelima suvo.

Prema večeri u većini predjela suvo uz promjenljivu oblačnost. U noći na petak novo naoblačenje na zapadu i sjeverozapadu, s novim padavinama.

Vjetar slab do umjeren zapadni, poslijepodne i uveče ponovo jačanje južnog i jugozapadnog. Minimalna temperatura vazduha: od 7 do 12 stepeni, na planinama od 5 stepeni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 17 do 22 stepena, na sjeveru koji stepen više, u planinama od 12 stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Srbac 22, Bijeljina, Prijedor 21, Banjaluka, Doboj 20, Novi Grad, Ribnik, Srebrenica 19, Mrkonjić Grad, Trebinje, Šipovo 18, Bileća, Višegrad 17, Rudo, Sokolac, Foča 16, Drinić, Zvornik, Han Pijesak 15, Gacko, Mrakovica 14, Nevesinje 13, Čemerno 9, Kalinovik 8 stepeni Celzijusovih.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MEŠKOVIĆ: Zadovoljni smo rodom jagoda, ali ne i cijenom (video)

Proizvođač jagoda iz Čelića Mustafa Mešković, pričao je kakva je proizvodnja jagode ove godine, kao i isplati li...

NIKOLA GRUJIĆ briljirao u Španiji: Učestvovalo 750 studenata, MLADIĆ IZ LOPARA osvojio drugo mjesto

Dvadesettrogodišnji Nikola Grujić iz Lopara, student četvrte godine Fakulteta za računarstvo i informatiku Univerziteta „Sinergija“ u Bijeljini, na...

ĐURĐEVIĆ: Što je bilo do nas, mi smo uradili, a sve zbog razvoja naše Bijeljine

Što je bilo do nas, mi smo uradili, a sve zbog razvoja naše Bijeljine Zadovoljan sam radom Skupštine i...

PETROVIĆ: Uprkos opstrukcijama, Grad funkcioniše bolje nego bilo koji drugi grad u Srpskoj

Kako biste ocijenili rad Vašeg kabineta u prvom kvartalu ove godine? -Na prvom mjestu bih rekao da je rad...