RESTORAN ''LOVAC'' DANAS počeo sa radom uz POŠTOVANJE preporučenih mjera

Datum:

Share post:

Restoran „Lovac“ danas otvara svoja vrata i počinje sa uobičajenim radom uz poštovanje svih preporučenih mjera od strane Republičkog štaba za vanredne situacije.

Bijeljinski restoran „Lovac“ je jedan od najstarijih ugostiteljskih objekata u gradu, sa tradicijom dugom šest decenija. Gostima su na raspolaganju 54 mjesta u raskošnoj bašti sa fontanom i ognjištem u kome je uvijek zažaren sač ili se nešto krčka u zemljanom loncu, a restoran konoba ima 72 mjesta sa enterijerom u etno stilu. Gosti su okruženi raznim eksponatima narodnog stvaralaštva, a ugođaj upotpunjuje ljubazno osoblje.

Cijeli unutrašnji prostor restorana obnovljen je i oplemenjen 160 godina starim masivnim drvenim gredama i ciglama, od nekadašnje austro-ugarske kasarne u Johovcu, a potom škole u Čengiću. Tako je u centru Bijeljine, uz zdanja moderne arhitekture, iznikao ugostiteljski etno-biser sa romantičnom patinom minulih vijekova.

Restoran ''Lovac'' je prepun ''LOVAČKIH TAJNI'', koji zahvaljujući izloženim puškama i opasačima, galeriji divljači i odabiru boja podsjeća na prirodni šumski ambijent gdje naši gosti uživaju u "čašici toplog prijateljskog razgovora", prepušteni oazi već zaboravljenog mira, zadovoljstva i uživanja.

"Lovac" krasi opuštena domaća atmosfera sa naznakama boemije, konobari vešti svom zanatu i nacionalna kuhinja koju mnogi svrstavaju među najbolje u gradu – prava mjera za restoran.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...

“PACIJENT GOTOV“: Obukao se kao hirurg pa „operisao“ pečeno janje za 1. maj (video)

Bosanci i Hercegovci su prepoznatljivi po dobrom humoru, a jedan zanimljiv video dolazi nam iz Bosanske Krupe. Kako roštiljanje...