PROJEKAT "Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske": U BIJELJINI boravi preko 40 djece iz tri opštine Velika Hoča, Goraždevac i Orahovac

Datum:

Share post:

U okviru projekta “Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske” u Bijeljini boravi preko 40 djece iz tri opštine Velika Hoča, Goraždevac i Orahovac.

Danas smo ih sa radošću i zadovoljstvom ugostili i nadamo se da će iz naše ustanove a i grada ponijeti lijepe i prijatne uspomene. 

Upoznali su se sa načinom funkcionisanja i rada biblioteke, predstavljena su im odjeljenja, čitaonice i sve aktivnosti naše ustanove. 

Takođe, ovom prilikom smo im poklonili knjige koje će moći da koriste u svojim školskim bibliotekama a kao dobrodošlicu priredili smo im slatkiše i osvježenje.

Kroz svijet knjige su ih vodile Željana Arsenović, direktor, Ruža Avakumović, bibliotekar i Tanja Govedarica, knjižničar.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...