BIJELJINA: U Gornjoj Čađavici održan Memorijalni turnir u čast nekadašnjeg načelnika Bijeljine Branka Stevića

Datum:

Share post:

Na sportskim terenima u Gornjoj Čađavici, kod Bijeljine, održan je Memorijalni turnir u čast nekadašnjeg načelnika Bijeljine Branka Stevića. Molitvenim i sportsko-takmičarskim sadržajima obilježeno je 17 godina od smrti Stevića.

Gradonačelnik Ljubiša Petrović naglasio je da je ovo prilika da se nekadašnjem načelniku Steviću odaju pošta i priznanje za doprinos razvoju Semberije. "Pokojni Branko Stević bio je, prije svega, dobar čovjek, kako ga mnogi pamte. Njegovo ljudsko i profesionalno djelo, na neki način, nastavlja da živi i kroz ovaj turnir", rekao je Petrović.

Prisutni su istakli da su se 17. put okupili da odaju počast bivšem saigraču i kapitenu Fudbalskog kluba "Omladinac", dodajući da lokalnom klubu i mještanima Čađavice ostaje obaveza da njeguju sjećanje na pokojnog Stevića i čuvaju tradiciju.

​Na turniru snage su odmjerile tri ekipe. Najuspješniji su bili fudbaleri "Koviljuša", drugo mjesto osvojili su veterani FK "Rudar", a treće domaćin FK "Omladinac".  

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KUDA IDE PARTIZAN? Bez titule 7 godina, dug 45 miliona evra, igrači bježe

Igor Duljaj je još jedan u nizu trenera koji su potrošeni i koji su platili ceh lošem radu...

Odbornici SO Ugljevik jednoglasni na tematskoj sjednici: UGLJEVIK NE DA RUDNO BOGATSTVO I OBRAZ!

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik na današnjoj tematskoj sjednici jednoglasno su donijeli zaključke kojima se traži od nadležnih institucija...

I za ove prvomajske praznike Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj

Radnici, opasuljite se! Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj i ove PRVOMAJSKE PORUKE Savez sindikata Republike Srpske ne...

JELENA TRIVIĆ: Paradoks je da pravosnažno osuđivani investitor podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na kršenje Zakona (foto)

-Nažalost, paradoks je da investitor, koji je inače pravosnažno osuđivan, podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na...