Bijeljina: Aktiv žena SP Podijelio 1000 vaskršnjih jaja

Datum:

Share post:

Članice Aktiva žena Gradskog odbora Socijalističke partije Bijeljina u tradicionalnoj Vaskršnjoj akciji organizovale su podjelu 1000 vaskršnjih jaja.
 
Danijela Lakić predsjednica Aktiva žena rekla je da je ova akcija tradicionalno prilika da se kroz druženje i razgovor razmijene želje da ovaj praznik provedemo u miru, ljubavi i slozi sa svojim porodicama.

„Mi smo kao i ranijih godina, posjetili Ustanovu za stara lica „Slađur“, te podijeliti radost Vaskrsa sa onima koji nisu u prilici da ovaj praznik dočekaju u svojim domovima. Podijelili smo osim vaskršnjih, i poklon-pakete sa proizvodima za ličnu upotrebu, a sa posebnim zadovoljstvom danas smo posjetiti naše, kako ih mi zovemo, najdraže štićenice, tri djevojčice -sestre koje žive sa samohranim roditeljem u selu Modran i odnijele im pakete odjeće, hrane i osnovnih potrepština“, rekla je Lakićeva.

Ona je navela da je Aktiv žena vaskršnja jaja osim za građane obezbijedio i za korisnike Javne kuhinje u Bijeljini u nadi da će praznik svima donijeti radost i sreću.

„U ime Aktiva žena SP Bijeljina, svima koji slave, čestitam Vaskrs i želim da se sjetimo jedne od poruka patrijarha Pavla – „da na ovaj praznik u svima nama vaskrsne ljubav prema bližnjima, istini i pravdi“, poručila je predsjednica Aktiva žena.

Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SDS: “Neizmirene obaveze su naslijeđene”

“Neizmirene obaveze su naslijeđene” Iz SDS objasnili zašto su na kraju prošle godine dugovali 319.608 KM Dug od 319.608...

PREMINUO general Aco Tomić

Preminuo je Aco Tomić, penzionisani general i bivši načelnik Uprave bezbednosti Vojske SRJ. Tomić je rođen je 6. januara 1948....

MARKOVIĆ: Donošenje Izbornog zakona RS bila još jedna predstava

Danas je Centralna izborna komisija BiH raspisala izbore i očekujem da će uskoro, kada se prijave za izbore...

LOPARE: Markovdan – slava hrama u Potraši (foto)

U selu Potraš kod Lopara povodom krsne slave hrama Svetog apostola i jevanđeliste Marka – Markovdana je služena...