Savić: Podrška mladima kroz projekte

Datum:

Share post:

Slavenko Radić iz Lopara je, uz 5.000 KM podrške kroz projekat inkubatora poslovnih ideja /YEP/, nabavio novu savremenu mašinu za košenje trave.

Radić se bavi uslužnom djelatnošću košenjem zelenih površina.

-Kroz ovaj projekat, poslovnih ideja za mlade, dobio sam savremenu mašinu koja će mi pomoći u daljem radu- rekao je Radić novinarima.

On se zahvalio rukovodstvu opštine Lopare na podršci.

Načelnik Lopara Rado Savić naveo je da je u okviru ovog projekta podršku dobilo šest preduzetnika u opštini, a iz lokalnog budžeta je za te namjene izdvojeno 9.000 KM.

-Projekat je privukao pažnju mladih ljudi, a jedan od njih je i Radić koji je konkurisao za nabavku savremene mašine-istakao je Savić.

On je izrazio zadovoljstvo jer je prema njegovim riječima opština Lopare u mogućnosti da kroz razne projekte pruži podršku mladim ljudima.

Inkubator poslovnih ideja razvijen je u okviru Projekta zapošljavanja mladih /YEP/ kao sistem podrške preduzetništvu, uz podršku ambasade Švajcarske.

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Udruženje medicinskih sestara i tehničara organizovalo godišnju proslavu – VEČE BIJELIH MANTILA U BIJELJINI (foto, video)

Udruženje medicinskih sestara i tehničara večeras je organizovalo godišnju proslavu u svečanom salonu Exkluziv kojem je prisustvovalo preko...

LOPARE: Maturanti Srednjoškolskog centra ’’Vuk Karadžić’’ defileom obilježili kraj školske godine (foto)

Tradicionalnim defileom ulicama Lopara maturanti Srednjoškolskog centra „Vuk Karadžić“ obilježili su kraj školske godine i završetak jedne etape...

Petrović održao radni sastanak na temu izgradnje dječijih igrališta i parkova u Bijeljini

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je održao radni sastanak na temu izgradnje dječijih igrališta i parkova u Bijeljini te...

Dodik i Kalabuhov razgovarali o političkoj situaciji u Srpskoj

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i ambasador Ruske Federacije Igor Kalabuhov razgovarali su danas o političkoj situaciji u...