Obolio od raka pa ogrebao srećku i dobio 250 hiljada dolara

Datum:

Share post:

Ričard Ber boluje od raka, te je iz razonode ogrebao je srećku i dobio 250 hiljada američkih dolara. Novac će iskoristiti da suprugu odvede u Italiju, a njih dvoje se raduju ovom putovanju.
 

"Nedavno mi je dijagnostifikovan rak, a ovo je odlična prilika da moja supruga i ja putujemo dok sam ja još u stanju za to. Ona je oduvijek željela posjetiti Italiju jer njeni korijeni dolaze odatle. Sretan sam što je sada mogu odvesti tamo", kaže Ber.

Ričard inače ne kupuje loto listiće, a ovu je kupio na zahtjev svoje supruge. 

"Predložila mi je da kupimo listić jer je glavna nagrada bila jako velika. Ogrebao sam srećku i šokirao se, nisam mogao vjerovati da imam dobitnu kombinaciju. Od uposlenice lutrije sam tražio da duplo provjeri da li imam prave brojeve, a prvo sam je pitao šta znači ako na listiću imam brojeve koji su prikazani na ekranu", kroz smijeh je ispričao sretni dobitnik.

Zatim se okrenuo supruzi i kazao kako su osvojili 250 hiljada dolara, a nju je to šokiralo te su nekoliko minuta zapanjeno posmatrali listić i smijali se.

Izvor: atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

EPISKOP FOTIJE: U Vaskrsu sabrana sva ljudska nada (foto)

NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije čestitao je predstojeći Vaskrs, ističući da je u njemu sabrana sva ljudska nada. "Ispovijedajući...

Zvezda pregazila Megu u prvom meču i napravila veliki korak ka finalu ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mege u prvom meču polufinala ABA lige i tako napravili veliki korak...

VUČEVIĆ: Od Brisela se očekuje da ne postavlja uslove koji nikome nisu postavljani

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da je članstvo u ЕU nacionalni i strateški cilj Srbije, koja očekuje...

BIJELJINA: Borjan Maksimović obišao gradilište u Vidovdanskoj ulici (foto)

Borjan Maksimović  načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje po ovlaštenju gradonačelnika Bijeljine je posjetio gradilište u Vidovdanskoj ulici, gdje je...